16 ian. 2019

„Salem-Dragoste și Mătase albă ” de Corina Cîndea. Dragoste, suspans și umor la cote maxime.–Recenzie


                                                    
Titlu: Salem: Dragoste și Mătase albă
   Autoare: Corina Cîndea
   Editura: Hathor
   Nr. de pagini:332
   Disponibilă:Aici
   Rating: ★★★


~Dragoste și Mătase albă~ face parte din seria Salem și oficial este cea mai frumoasă serie cu „vrăjitoare" pe care am citit-o vreodată. Nu exagerez, însă m-a fermecat instant. De la personajele  creionate frumos, până la acțiunea complexă, iar uneori amuzamentul a fost cireașa de pe tort și nu m-am putut abține să nu râd ca o nebună în autobuz, ori de câte ori am avut ocazia. Și credeți-mă, am avut ocazia! Nu ai cum să te plictisești citind un astfel de roman, are din toate genurile câte puțin, iar de fiecare dată la fiecare paragraf, vei întâlni replici pline de umor.


De altfel, începusem această carte într-o zi la liceu, iar până seara la ora 8 era terminată. Nu poți să te desprinzi de protagoniști, pentru că sunt ca un drog, iar Logan e cel pe care, cu prima ocazie pe care aș avea-o, l-aș bate.


„Privește partea bună a lucrurilor, sunt ceea ce vor alți, dar niciodată ceea ce vreau eu."


                              

Totul începe atunci când Logan împreună cu prietenii săi, Quinn și Declan, apar ca prin magie în orașul Salem. Un binecunoscut oraș pentru poveștile cu vrăjitoare. Dar ce să vezi? Norocul e de partea lor și chiar întâlnesc trei vrăjitoare, fiecare cu o puteri aparte, ce reușesc cumva să-i vrăjească pe cei „trei crai de la răsărit".
 

Dacă Logan e mai calculat, atunci când își da seama că s-a produs un accident și chiar acesta e implicat în el, prietenii lui nu sunt nici pe departe la fel de conservatori, iar inevitabil războiul dintre cele două "rase" începe.


„Nemuritoarele vrăjitoare sunt al naibii de frumoase, mai ales bruneta."



Trei bărbați-arătoși-extratereștri versus trei femei-frumoase-vrăjitoare. Lupta a început și continuă pe un drum anevoios pe care cu siguranță nu știam cine îl va câștiga.

Piper și April, prietenele lui Faith sunt dispuse să-i țină pe Declan și Quinn departe de ele. Cumva dialogul dintre ei le-a oferit ocazia să-și dea seama ce fel de bărbați sunt aceștia, iar ei cu siguranță nu se încadrează în standardele lor, dar din păcate ceva se produce, iar magia schimbă perspectivele tuturor.

Și cum magia Crăciunului e pretudindeni, vă invit să citiți seria asta, pentru că veți găsi iubirea, emoțiile și sacrificiile pe care le fac niște tineri pentru persoanele iubite.


Între Logan și bruneta focoasă, se naște o atracție irezistibilă și, deși a fost rănită în dragoste și nu mai are încredere în niciun bărbat, cumva jocul dintre ea și Logan îi îndepărtează sentimentul de frică și o face să-l vadă cu adevărat. Așa cum e el.



          O tot visez. Nu știu de ce? O fi întra-adevăr vrăjitoare?



De multe ori pățesc să nu am nimic de afirmat  negativ  față de romanele Corinei, nimic în ceea ce privește acțiunea sau personajele. Scrie impecabil, știe când să oprească descrierile inutile și să ofere lectorului un moment de liniște. E porția exactă  și dozată corespunzător pe care v-o recomand. 

Dragoste și Mătase albă este un roman carismatic și romantic, dulce ca o ciocolată pe care cumva va trebui să o savurați  încet, astfel se va termina și veți rămâne doar cu o senzație de nerăbdare până la următorul volum. Asta dacă nu cumva vă achiziționați toată seria împreună și scăpați de nerăbdarea aceasta inutilă.



Mulțumesc Editurii Hathor pentru exemplarul oferit spre recenzare. Cărțile Corinei Cîndea se găsesc pe site-ul editurii, pe care îl puteți accesa dând un click aici


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu