17 iul. 2018

„Aventurile unei fete de la oraș” ― Recenzie

 

 Titlu: Aventurile unei fete de la oraș
 Autoare: Meredith Wild
 Editura: Trei
 Colecția: Eroscop
 Nr. de pagini: 188
 Disponibilă: aici
 Rating: ★★★


Proaspat divortata de unul dintre potentatii de la Hollywood, Madison Atwood are nevoie de o escapada. Cu reporterii de senzational pe urmele ei, Madison evadeaza intr-o statiune izolata din nordul Californiei. 
Luke Dawson traieste retras. Cand da peste o femeie frumoasa care se scalda in raul de pe proprietatea lui, nu se poate abtine sa n-o priveasca. Ea ii atrage atentia, dar e o fata de la oras - o capcana superba, care-i tulbura linistea. 
Madison vrea sa se simta din nou dorita, iar lui Luke ii lipseste atingerea unei femei. Atractia este mare, dar ei sunt foarte diferiti. Poate oare Luke sa se desparta de singura femeie care l-a facut sa aiba din nou sentimente? Si poate oare Madison sa-l lase in urma pe barbatul care a dat un nou sens vietii sale?

Aventurile unei fete de la oraș a fost combinația perfectă dintre Vocea lui Archer și Infernul lui Gabriel. Două romane care m-au cucerit prin descriere, personaje și povestea lor de viață. Madison și Luke mi-au oferit o nouă latură a iubirii: una nebunatică, pură și dominantă.

Madison Cleary e nefericită în căsnicia ei. Nu totul depinde de faimă, iar ea a gustat şi din dulceața ei, dar și din veninul acesteia. Oricine visează la un bărbat iubitor, la un star în ascensiune la Hollywood, iar Madison l-a avut lângă ea, dar l-a pierdut la fel de repede precum l-a obținut. Dragostea lor a înflorit încă de mici, dar trădarea lui nu a avut iertare.

Nimic nu durează în lumea acesta, totul se transformă.

Toată durerea ei s-a sfârșit cu un divorț, iar pentru a-şi șterge lacrimile din suflet a avut nevoie de un loc pentru a se recrea și a avea puțină liniște. Spațiul dintre munți îi va oferi liniștea după care tânjește după  atâta timp, dar îi va aduce și cea mai mare provocare a vieții sale: o posibilă relație. Oare va fi dornică de o aventură așa cum și-a dorit la început, o călătorie de neuitat?

Dezamăgirea pe care a simțit-o după ce a aflat că fostul soț şi-a etalat frumoasa și noua sa logodnică în public a făcut-o să-şi ofere un timp doar pentru ea, dar apare misteriosul bărbat care o vede în toată splendoarea sa în minunatul lac și totul se schimbă.

Amintirea mă lovește puternic, însă durerea e și mai cruntă: o simt adânc în stomac, înainte să mi se urce în gât şi să mă ardă... Poate că nu va fi mereu așa. Poate că, într-o zi, mă voi vindeca. Va deveni și el o amintire, însă una îndepărtată. Nu mă voi simți mereu așa.

Luke e bărbatul care nu a mai stat de mult timp lângă o femeie, iar când o vede pe Madison, sângele îi fierbe în vene și scânteia dragostei se reaprinde în inima lui.

Un moștenitor a peste 50 de acri din pământ în California de nord, un soldat la trupele speciale SEAl ce nu şi-a imaginat întoarcerea la o viață "normală", însă totul se schimbă brusc. Singurătatea i-a fost refugiul pe care îl adora, dar oaza sa de liniște a fost distrusă de către acea femeie misterioasă și nu se opune în a încerca să o iubească și a se repara pe sieși prin dragostea ei.

Fericirea mea ești tu, îmi ești medicament, leac și dragoste în același timp.

Mi-a plăcut evoluția lui Madison. A avut curajul sa încerce ceva nou, chiar dacă nu era "la nivelul ei". A avut speranță ca într-un final lucrurile se vor aranja și pentru ea, ca ar putea clasa divorțul în trecut și se poate reîntoarce la vechea femeie fericită dinainte. A înfruntat lucrurile cu demnitate și i-a oferit o șansă singuraticului Luke.

Mi-a amintit de romanul Vocea lui Archer. Deși e foarte diferită de el, au ceva în comun: emoția și bărbatul care este judecat de cei din jur. Un bărbat care se izolează pentru că așa crede că e mai bine, dar care nu ia în calcul faptul că cineva va schimba totul exact ca o furtună.

Dar viața nu e roz, iar Madison și Luke sunt puși la grele încercări când fostul soț al lui Madison se reîntoarce cu scuze și cu o nouă propunere în dragoste. Oare vor rămâne împreună sau se vor despărți din cauza geloziei lui Luke?

A fost un roman pe care îl  căutam de multă vreme. Are mister, sex și iubire, combinația perfectă între un romance de calitate și o carte erotică fără granițe, pe care v-o recomand cu mare drag.

Alege-mă pe mine pentru că te iubesc mai mult decât poate cineva să ne iubească în lumea acesta.

Dacă doriți să cumpărați cărți la prețuri avantajoase, vă invit să vizitați site-ul celor de la Libmag pentru că veți găsi o gamă variată de titluri din care puteți alege.
Pentru mai multe detalii accesați site-ul lor dând un click aici.

LECTURĂ PLĂCUTĂ!
                                                                            
                                                                                                                   
                                                                                                                                  

Un comentariu:

  1. Aventurile unei fete de la oraș a fost combinația perfectă dintre Vocea lui Archer și Infernul lui Gabriel.. esti sigura?:)))

    RăspundețiȘtergere