18 feb. 2018

Cronică film: JUMANJI ~CineMovies~

În noul film Jumanji: Aventura in junglă, jocul se schimbă întrucât patru prieteni extrem de diferiţi sunt de data aceasta absorbiţi în lumea jocului Jumanji. Atunci când descoperă pe o veche consolă video un joc pe care nu-l mai încercaseră, cei patru se hotărăsc să joace şi sunt imediat absorbiţi în decorul de junglă al jocului şi în avatarurile pe care şi le alege fiecare şi care sunt interpretate de Dwayne Johnson, Jack Black, Kevin Hart şi Karen Gillan. Astfel descoperă că nu sunt ei cei care joacă jocul, ci Jumanji îi joacă pe ei. Ei sunt nevoiţi să intre în cea mai periculoasă aventură a vieţii lor, pentru că altfel, riscă să rămână blocaţi pentru totdeauna în jocul Jumanji!

Am văzut Jumanji acum vreo două luni la Cinema și de mult timp mă țin să realizez o cronică pentru că am de gând să deschid o nouă rubrică pe blog, CineMovies, unde voi posta anumite recomandări de filme pe care eu le-am vizionat și mi-au plăcut.

Jumanji a fost unul dintre cele mai bune filme pe care eu le-am văzut în luna ianuarie și am primit tot ce mi-am dorit de la el: acțiune, suspans, aaventură, adrenalină, chiar și iubire. A fost perfect din toate punctele de vedere, iar efectele speciale au fost spectaculoase. 

Cred că este genul de film care ar putea să placă tuturor, combinând acțiunea cu umorul, rezultatul fiind fabulos. Nu am mai râs demult la un film și nici măcar filmele etichetate cu genul de comedie nu au reușit să îmi provoace asemenea hohote de râs. 

Jumanji este un film perfect pentru o evadare de week-end, iar dacă ești copleșit de realitate și simți nevoia să te transpui într-un alt univers, jungla este alegerea perfectă.

Actorii au fost cheia acestui film și nici nu îmi imaginam alții care să interpreteze personajele mai bine. Câțiva actori îmi erau cunoscuți din alte filme, dar alții au fost noi și am descoperit cu această ocazie oameni care joacă extraordinar.



Dwayne Johnson este actorul meu preferat din filmele de acțiune și mereu urmăresc filmele în care el joacă. În acest film a jucat rolul lui Spencer din universul Jumanji și a fost s-a ridicat la nivelul așteptărilor mele. 

În acest film Dwayne Johnson își arată și talentele sale comice pe lângă abilitățile pe care le are în filmele de acțiune. A fost perfect din toate punctele de vedere.

Kevin Hart joacă același rol pe care îl joacă în majoritatea filmelor. El este cu ironia, sarcasmul, glumele și transformă până și cea mai tensionantă scenă în ceva comic. Încă de la apariția lui în film am știut că voi râde. 

Karen Gillan este de departe personajul meu preferat. În câteva scene cu lupte este absolut uimitoare și mi-au plăcut si scenele în care a jucat rolul unei adolescente seducătoare. 

Adevărata stea a acestui film este Jack Black. Nu am știut la ce să mă aștept de la dânsul, dar se pare că și-a intrat foarte bine în rol. El interpretează o adolescentă fițoasă și este unul dintre cele mai comice personaje datorită acestui fapt. Pentru că reușește să intre în rolul unei fete și să fie foarte amuzant. 

Da, recomand filmul pentru divertisment și pentru comedie. Grupul celor patru este fenomenal și îți vor oferi o călătorie de neuitat în junglă.

Rating-ul meu pentru acest film este de 10/10 pe IMDb. 


VIZIONARE PLĂCUTĂ!
                                                                                                                 

2 comentarii:

  1. Jack Black a fost simpatic, dar filmul nu mi-a placut prea mult. Nu se compara cu varianta originala. <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu am văzut filmul original, deci mi-a plăcut destul de mult acesta.
      Am să vizionez și varianta din 1995 din curiozitate :D

      Ștergere