14 ian. 2018

„În patru secunde ai pierdut totul” de K.A Tucker – Recenzie


   Titlu: În patru secunde ai pierdut totul
   Autoare: K.A Tucker
   Seria: Zece respirații scurte
   Editura: Epica
   Nr. de pagini: 463
   Disponibilă: aici.
Sponsorizare: Libris -> intrați pe site-ul lor pentru mai multe detalii.
Suntem, pur și simplu, doi oameni buni, fiecare cu trecutul la fel de pătat, în căutarea unui viitor luminos.
Charlie Rourke, in varsta de 22 de ani, are nevoie de o suma foarte mare de bani, intr-un timp scurt, pentru a-si face urma pierduta, inainte de a fi prea tarziu. A-si da hainele jos de pe ea pentru barbati ii face stomacul sa se intoarca pe dos, dar Charlie se incurajeaza spunandu-si ca trebuie sa-si puna in aplicare talentele de actrita si dansatoare. 
Si cu toate ca celelalte fete par nerabdatoare sa puna mana pe seful lor sexy, sofisticat si atent, ea nu este interesata. La urma urmei, Charlie Rourke nu exista cu adevarat — si fata care pretinde ca este nu se poate lasa distrasa de sentimente. Suntem, pur si simplu, doi oameni buni, fiecare cu trecutul la fel de patat, in cautarea unui viitor luminos.
În patru secunde ai pierdut totul este al treilea volum din seria Zece respirații scurte de K. A Tucker, un nou roman care m-a ținut cu sufletul la gură, care mi-a reamintit cât de frumoase și profunde pot fi unele cărți de dragoste.

Când trecutul e umbra ta, ce poți face ca să fugi de ea?

În fiecare volum veți găsi lecții de viață și diferite situații prin care sunt nevoiți să treacă protagoniștii pentru a-și găsi fericirea și adevărata iubire. Cred că asta e cel mai frumos la aceste cărți.

Este un roman în care se întâlnesc trecutul, prezentul și implicit viitorul, un roman despre frica de a nu eșua, de a iubi si de a pierde persoana iubită. Sunt abordate unele teme delicate cum ar fi drogurile, părinții care își consideră copiii marionete, prostituția și multe altele.

Nu e prima oară când o zic și sunt sigură că nici ultima, dar K.A Tucker este autoarea care știe să-ți intre pe sub piele, să te cucerească de la primele cuvinte și să-și facă ușor loc printre preferații tăi. Ea este asemeni unui pictor care pictează și creează opere de artă demne de a fi admirate. Încă de la primul volum m-a captivat stilul ei și modul în care își construiește personajele - defecte, dar memorabile. M-au acăpărat poveștile pline de suspans și intrigă pe care ni le așterne, iar În patru secunde ai pierdut totul este cea mai reușită din serie, în opinia mea.

Charlie Rourke este una dintre cei doi protagoniști ai cărții, o puștoaică a cărei identitate nu o mai știe nici măcar ea. Ea nu e ca celelalte fete. Ea nu a avut o copilărie prea roz după moartea mamei sale, ci a fost manipulată și controlată de tatăl său vitreg.

Charlie nu este numele ei real. Dar nimeni nu trebuie să-i afle adevărata identitate. Nu încă. Cel puțin nu până când va scăpa din ghearele monstrului ce o manevrează ca un păpușar, cel care a băgat-o în afaceri ilegale și a făcut din ea un intermediar de droguri.

Dar odată ce va păși în clubul lui Cain și va deveni dansatoare la bară, adevărul s-ar putea să iasă la iveală și, cel mai grav, Charlie s-ar putea îndrăgosti de șeful ei extrem de atractiv.

Va reuși oare Charlie să se regăsească pe sine?
Va mai fi întreagă după atâția ani în care inima ei a fost făcută bucăți?


Cain este vocea masculină din roman, personajul meu preferat din cărțile lui K.A Tucker, cu care reușisem să fac cunoștință și în celelalte cărți, chiar dacă numai de la distanță. Acum am avut ocazia să intru în gândurile sale și să-i cunosc povestea, care m-a impresionat și a devenit una dintre preferatele mele.

Cain este un bărbat atrăgător, sexy, puternic și neînfricat, care sare în ajutorul tuturor femeilor care au probleme în viață, cum ar fi drogurile sau foștii lor bărbați. Cain întreține un club de streaptease, iar jobul lui este de a le oferi un loc de muncă sigur femeilor care pășesc în această lume.

El are o regulă: niciodată să nu se îndrăgostească de "fetele" lui.


Însă ce se va întâmpla când pe ușa clubului intră Charlie, o tânără debusolată, dar extrem de frumoasă și cu un trup de invidiat?
Va mai putea oare sa facă el față tentației?

Recomand acest roman pentru că este plin de mister, conține o poveste de dragoste incitantă și pentru sacrificiile și lupta de a fi o persoană liberă. Cred că povestea lui Cain este una pe care trebuie să o descoperiți și voi și chiar vă provoc să aflați cine este cu adevărat Charlie.

     Rating: ★★★★


Achiziționează În patru secunde ai pierdut totul de K.A Tucker de aici cu transport gratuit.
                                                                                                                             

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu