6 nov. 2017

Un tărâm vrăjit - „Vrăjitoarea adevărului” de Susan Dennard

   

   Titlu: Vrăjitoarea adevărului
    Autor: Susan Dennard
    Editura: Nemira
    Colecția: YoungAdult
    Nr. de pagini: 496
    Disponibilă: aici
    Rating★★★★1/2
    SponsorizareEditura Nemira



Când era față în față cu cineva, Safi putea să separe adevărul de minciună, realitatea de iluzie. Dacă s-ar fi aflat puterea ei, Safi ar fi ajuns doar o unealtă folosită în scopurile conducătorilor...




In Taramul Vrajitorilor magia e de multe feluri si peripetiile la fel. Cel mai bine stiu asta doua fete.
 Safiya e Vrajitoare a Adevarului si poate deosebi minciuna de adevar. Magia ei are aceasta capacitate, pentru care multi nobili ar fi in stare sa ucida. Asa ca ea trebuie sa-si tina ascuns acest har pentru a nu fi un pion in lupta dintre imperii.

Iseult e Vrajitoare a Firului si vede legaturile invizibile dintre vieti, dar nu si pe cele ale propriei inimi. Prietenia cu Safiya o impinge pe un drum aventuros.
Cele doua prietene vor doar sa-si traiasca viata, dar asupra Taramului Vrajitorilor se abate razboiul. Cu ajutorul printului Merik si infruntandu-l pe Vrajitorul Sangelui, se lupta cu imparati, printi si mercenari, capabili de orice ca sa puna mana pe Vrajitoarea Adevarului.





Iubesc acea senzație când stau în pat, cu o ceașcă de ceai sau ciocolată caldă într-o mână, iar cu cealaltă răsfoiesc pagini și savurez o carte fantasy. Fantasy este genul meu preferat pentru că îmi dă ocazia să călătoresc în lumi noi, în care pot evada atunci când sunt sătulă de lumea reală. În Vrăjitoarea adevărului am găsit lumea perfectă pentru un refugiu de două zile. Problema a fost că la final nu mai voiam să părăsesc tărâmul vrăjitorilor, dar a trebuit, în cele din urmă, ca să pot să-mi scriu impresiile. Apoi, mă apuc de volumul doi.

Vrăjitoarea adevărului este un roman fantasy perfect pentru iubitorii genului și mai ales pentru cei care sunt atrași de vrăjitori, magicieni, vampiri, vârcolaci sau alte ființe supranaturale. Am întâlnit elemente diferite aici, vrăjitorii fiind vazuți dintr-o perspectivă nouă mie. Sunt sigură că vă va plăcea și vouă cum gândește autoarea și mai ales, personajele pe care le-a creat. 

Susan Dennard are un stil magic. Se joacă împrăștiind cuvinte, sentimente și trăiri și formează o poveste cu de toate. Felul cum aceasta descrie universul creat, cum creionează niște personaje inedite și le dă viață este de-a dreptul fascinant. Te simți vrăjit și acăpărat cu totul. Deși scriitura este destul de simplă, cartea compensează prin acțiune intensă și personaje complexe.

La ce să vă așteptați citind Vrăjitoarea adevărului?
La orice.

Imaginația pe care o are autoarea pare să nu aibă limite. Creează și creează și creează. Avem parte de antieroi, vrăjitori de toate felurile, pirați, asasini, monștri deghizați în oameni și oameni deghizați în monștri și.. presărat pe ici, pe colo romantism. DAR! Nu veți găsi iubiri adolescentine și nici clișee expirate, pentru că în viziunea lui Susan, iubirea este la un cu totul alt nivel, dar sigur veți simți că ceva minuscul se înfiripă între personaje.

Tind să cred că este o carte cu și despre prietenie. Despre prietenii adevărați care îți pot salva viața și care îți sunt alături mai mult decât propria familie. Legătura dintre cele două protagoniste, Safiya și Iseult este indestructibilă. Mi-a plăcut asta cel mai mult. Nu știu dacă am întâlnit în cărțile pe care le-am citit o prietenie atât de puternică precum aceasta.

Deși la început am fost puțin confuză cu privire la istoria, politica și așezarea unor locuri și greu am pătruns de-a binelea în poveste, pe parcurs am devenit una cu protagoniștii și m-am teleportat în acel univers plin de magie și întuneric.

Am închis ochii pentru o secundă și am putut vedea toate acele peisaje mirifice, am putut auzi zgomotul săbiilor ce se încleștau și am simțit briza mării.

Așadar, bine ai venit pe TĂRÂMUL VRĂJITORILOR! 
Sper să ai o călătorie cel puțin la fel de plăcută ca a mea!




Într-o lume ce stă să se prăbușească, unde vrăjitorii iau loc oamenilor și totul pare să fie ca într-un basm pentru copii, două fete încearcă să supraviețuiască. Tratatul de douăzeci de ani, care a menținut o pace relativ redusă între diferite țări și popoare, se apropie de data expirării. Unii monarhi luptă pentru a le asigura hrana oamenilor lor, alții au în cap doar război. 

Safiya și Iseult sunt cele mai bune prietene și mai mult decât atât, Surori de Fir. Legătura dintre ele este dincolo de sânge și și-ar da viața una pentru cealaltă în orice moment. 

Un război de mare amploare se apropie și se pare că fetele noastre se află în centrul lui. Nimeni nu știe ce se va întâmpla cu țările ce odinioară s-au războit.. Nimeni nu știe ce se apropie. Dar cert este că toată lumea pare pregătită de luptă. 

Ce comploturi se pun la cale?
Cine este în spatele lor?

Pentru că Armistițiul dintre imperii se apropie de sfârșit, Merik este pregătit să-și salveze regatul în calitate de prinț la statului Nubrevna. Ajunge în orașul Venaza, capitala Imperiului Dalmotti și face tot ce-i stă în putință pentru a obține hrană pentru oamenii săi. Întâlnindu-le pe cele două fete din întâmplare și luptând cot la cot cu un Spintecător, am știut că aceștia sunt predestinați să fie tovarăși de-a lungul cărții. Și cam așa s-a și întâmplat. Veți vedea în ce circumstanțe se vor reuni. 

Răul se apropie și are chip de călugăr. Aeduan este un monstru, un Vrăjitor al Sângelui, care este capabil să ia urma unei persoane după mirosul sângelui. Dar de ce o vânează pe Safiya? În afară de faptul că este o Vrăjitoare a Adevărului, o ființă prețioasă. 

Reprezintă Aeduan răul întruchipat? Personajul negativ? Cel ce trebuie eliminat?
Sau există ceva mult mai rău decât acesta?

Veți afla în Vrăjitoarea adevărului.






Safiya fon Hasstrel are un dar special. Știe să deosebească adevărul de minciună. Iluzia de realitate. Simte când o persoană încearcă să o înșele. Ea este o Vrăjitoare a Adevărului. Dar nu multă lume știe acest lucru. Dacă lumea ar ști cine este ea, ce este ea, ar fi vânată. 

Nici nu știu dacă mi-a plăcut prea mult de ea. Am apreciat-o pentru iubirea pe care o poartă Surorii sale de Fir și mi-a plăcut cum gândește în unele momente, dar câteodată nu am putut-o suporta deloc. Pare naivă și nesigură. Pare slabă. Mi-aș fi dorit ca harul ei să fie mai bine valorificat din moment ce cartea are ca titlu natura sa.
Dacă s-ar fi aflat de puterea ei, Safi ar fi ajuns doar o unealtă folosită în scopul conducătorilor...

Merik Nihar este prințul Nubrevnei, cel care este dispus să facă orice pentru semenii săi. Chiar dacă asta i-ar costa propria viață. Este un Vrăjitor al Vântului, însă nu are abilități care să-l ajute prea mult. Deși tatăl său vrea să îi cedeze locul surorii sale, Viviana, Merik continuă să-și joace rolul până la capăt.

Merik este genul de bărbat care este capabil de orice. Asta mi-a plăcut cel mai mult la el. Dar am simțit cum se înmoaie când o întâlnește pe Safi, cum începe să aibă o slăbiciune pentru ea, iar asta i-ar putea aduce sfârșitul. Cred că evoluția acestuia va fi mai bine punctată în cel de-al doilea volum, Vrăjitorul vântului.
Trupurile le erau încinse, inimile le băteau cu putere una de pieptul celălalt. El își plimba degetele pe spatele ei, de-a lungul umerilor, continuând spre mâini. Ultimele picături ale unei ploi torențiale.

Relația dintre Safiya și Merik începe cu stângul. Cei doi pufnesc unul în fața celuilalt, își aruncă replici acide și par mai degrabă să se urască. Dar împrejurările fac ca cei doi să nu se oprească la o singură întâlnire. Destinul le-a hărăzit ceva mult mai important. Nu știu cum vor evolua cei doi ca și cuplu, dar în primul volum nu veți avea parte de prea mult romantism. Poate în volumele următoare.


- Văd, începu ea tărăgănat, că ai învățat cum se încheie un nasture. Felicitări pentru această ispravă care, fără îndoială, îți făcea viața un calvar!
El râse - un sunet surprinzător - și își coborî capul.
- Iar eu văd că ți-ai curățat găinațul de pe umăr.  




Iseult det Midenzi este o Vrăjitoare a Firului și o apariție destul de interesantă. Calitățile ce o definesc sunt loialitatea, curajul, inteligența și tăria. Este o prietenă adevărată și este dispusă să-și riște viața pentru Sora ei de Fir, Safiya. Poate vedea ce sentimente nutresc oamenii, ce gândesc aceștia prin culorile firelor din jurul corpurilor. Fiecare om este alcătuit din fire, iar ea este cea care poate să le citească. 

Din acest roman, de ea m-am simțit cea mai atrasă și mi-a plăcut la nebunie felul ei badass de a se comporta cu cei din jur. 
Când își descoperise puterile, la nouă ani, simțise că inima parcă i se preface în pulbere. Se prăbușea sub povara milioanelor de Fire, dintre care niciunul nu era al ei. Oriunde se uita, vedea Fire care clădesc, Fire care leagă și Fire care rup. Și totuși, nu-și vedea propriile Fire și nici cum se manifestau ele.




Aeduan este Vrăjitor al Sângelui, un călugăr ce are o putere specială: poate adulmeca un om doar după sângele lui. Este văzut ca un criminal, o brută, un asasin, un rău întruchipat. Tot ce vrea e să o prindă pe Vrăjitoarea adevărului și, deși pare floare la ureche pentru un monstru ucigător ca el, sarcina lui este mai grea decât ar fi crezut. 

Dacă Iseult e personajul meu preferat din roman, Aeduan este mai mult decât atât. Aeduan este cel care m-a fascinat încă de la apariția lui misterioasă. În ciuda faptului că intențiile sale nu sunt tocmai pure, mi s-a strecurat în inimă încet și acolo a rămas. Cred că este mai mult decât un monstru. Sunt sigură de asta.
- Am să te urmăresc, zise răgușit.
- Știu.
- Am să te ucid, continuă el.
- Nu.

Cu asemenea personaje, cine se plictisește? 

Sunt sigură că aventurile lor vor deveni din ce în ce mai palpitante. 

Descoperiți-i! Dați-le o șansă să vă cucerească inimile!




Această carte a fost oferită pentru recenzare de către Editura Nemira.
Intrați pe site-ul lor pentru a fi la curent cu noutățile și promoțiile lor.

Achiziționează Vrăjitoarea adevărului de Susan Dennard de aici.

LECTURĂ PLĂCUTĂ! 😊


40 de comentarii:

  1. Foarte frumoasă recenzia. Am citit acest volum și mi-a plăcut la nebunie!

    RăspundețiȘtergere
  2. O recenzie foarte bine scrisa...Abia astept sa citesc cartea !!❤️

    RăspundețiȘtergere
  3. Genul de carte pe care il ador, sper sa pun si eu mana pe ea 😁

    RăspundețiȘtergere
  4. De mult vreau să citesc cartea asta şi recenzia aceasta m-a făcut să vreau musai să o am! ♡
    Foarte frumoasă şi atrăgătoare. Felicitările mele! Sunteți geniale!

    RăspundețiȘtergere
  5. Am citit pe sărite recunosc , deoarece vreau să descopăr singură această lume a ,, adevărului '' și sunt sigură că dacă nu câștig voi da fuga la librariei și o voi cumpăra cât se poate de repede :) <3

    RăspundețiȘtergere
  6. Interesanta recenzia, sper sa am ocazia sa citesc cartea.

    RăspundețiȘtergere
  7. Ma bucur tare mult ca am descoperit aceasta recenzie. Acum imi doresc sa lecturez aceasta carte si mai mult!

    RăspundețiȘtergere
  8. Cu recenzia asta chiar m-am convins că TREBUIE să citesc cartea. Ar fi o rușine pentru mine, amatoare de fantasy fiind, sa spun că nu am citit cartea. Mulțumesc pentru recenzie.

    RăspundețiȘtergere
  9. Alexandra Niculescu6 noiembrie 2017 la 21:12

    O minunată recenzie care ma face să vreau neapărat să citesc cartea. Iubesc cărțile fantasy și nu mai pot aștepta să o citesc

    RăspundețiȘtergere
  10. O carte foarte buna, mi-ar placea s-o citesc

    RăspundețiȘtergere
  11. Dupa actiune cartea pare interesanta si m-a facut curioasa, dar personajul Aeduan m-a facut sa vreau sa citesc cartea neaparat

    RăspundețiȘtergere
  12. Romanul pare foarte interesant, iar modul prin care descrii personajele și acțiunea mă convinge că cartea merită citită ❤

    RăspundețiȘtergere
  13. Super recenzie.^__^ Favoritii mei sunt Iseult si Aeduan!!!!

    RăspundețiȘtergere
  14. O recenzie superbă❤ Felicitări și succes în continuare!❤

    RăspundețiȘtergere
  15. O recenzie superbă care m-a convins să citesc cartea

    RăspundețiȘtergere
  16. O recenzie foarte buna,felicitări!!

    RăspundețiȘtergere
  17. O recenzie reușită. Ador genul Fantasy, în special vrajitoarele, iar cartea aceasta pare exact pe gustul meu.

    RăspundețiȘtergere
  18. Interesanta recenzie, abia astept sa citesc cartea. Hehee

    RăspundețiȘtergere
  19. Super recenzie. Abia astept sa citesc aceasta carte. ♥

    RăspundețiȘtergere
  20. Doamne, de când vreau sa citesc și eu cartea asta!🌸🌸
    Mă bucur că a apărut și volumul 2, acum mă pot apuca de serie fără să aștept o mie de ani după următorul volum :))
    Și mie îmi place genul Fantasy, nu pot spune că este preferatul meu, nu cred că am un gen preferat, dar îmi place foarte mult! De asemenea, iubesc coperta cărții (felicitări celor de Editura Nemira pentru acest lucru), pentru mine contează foarte mult copertă!😍😍
    Felicitări pentru recenzie, este foarte frumoasă și își atinge scopul, acela de a face cititorul să își dorească să citească cartea (sau cel puțin cu mine a reușit).🌹

    RăspundețiȘtergere
  21. O carte care ma tenteaza sa o citesc! mai ales ca sunt o mare amatoare de fantasy/aventura/ SF, cu siguranta nu mi-as mai dezlipi ochii din ea! :D <3 <3

    RăspundețiȘtergere
  22. Wow.... E super recenzia, amănunțită si cu tot ce ii trebuie... m-a I facut curioasă...

    RăspundețiȘtergere
  23. Foarte frumoasa recenzia, chiar sunt curioasa sa citesc aceasta serie!

    RăspundețiȘtergere
  24. Uimitoare recenzie , chiar îmi doresc sa o citesc 😉😉😉

    RăspundețiȘtergere
  25. Mulțumim mult pentru recenzie. Acum ma duc sa o trec in topul listei TBR =)

    RăspundețiȘtergere
  26. Mi-ai stârnit curiozitatea. Mulțumim pentru recenzie.

    RăspundețiȘtergere
  27. One more book in my "to be read" list. =) Mulțumim pentru recenzia minunată.

    RăspundețiȘtergere
  28. Povestea mea adevărată de viață:

    Bună ziua tuturor, numele meu este Gloria, vreau ca lumea să știe despre o vrăjitoare mare, care nu-și percepe serviciul pentru ajutor și este cel mai mare pe care l-am văzut vreodată, mărturia mea merge așa ca soțul meu ma lăsat după 9 ani de căsătorie pentru că nu puteam avea un copil și am mers cu o altă femeie și am suferit, până când am vrut să spun anunțul doctorului Ogundele pe internet, imediat l-am contactat, după ce a vrăjit o casting el ma surprins, soțul meu pentru mine care a plecat timp de 9 ani în doar 24 de ore și soțul meu mă implora să-l iert, ești într-adevăr un om minunat Dr. Ogundele, acest om are puterea de a face orice fel de problemă în viață, la postul de radio pentru a împărtăși mărturia mea, pentru că am promis să informez lumea despre lucrarea sa bună, pentru că cei care au nevoie de ajutor aici sunt detaliile sale de contact. Email: ogundeletempleofsolution@gmail.com. Număr Viber: +27638836445. Ce număr de aplicație: +2349065101630.

    RăspundețiȘtergere
  29. Viața vine cu experiențe diferite, nu știu ce experiență aveți, dar aceasta este scurta mea mărturie, sunt fericit să scriu asta pentru că am din nou pace în căsătoria mea și toate datorită unui om grozav numit Dr. Ajayi, el este o vrajă puternică care ajută la reconcilierea disputelor dintre mine și soțul meu cu o vrajă de dragoste, soțul meu a plecat de acasă și a trăit o altă femeie timp de 7 luni fără să aibă grijă de mine și de fiica noastră de 4 ani, din punct de vedere financiar, sunt bine pentru că sunt bancher, dar am nevoie de îngrijirea tandră a unui bărbat, dar soțul meu nu este nicăieri aproape, îl implor să se întoarcă acasă de mai multe ori, dar nimic nu funcționează, chiar i-am cerut fratelui său mai mare să mă ajute. Am citit mărturia unui bărbat care a descris cum dr. Ajayi l-a ajutat să-și oprească soția de la divorț cu vraja de dragoste, așa că i-am luat contactul și i-am explicat problemele mele, mi-a spus ce este necesar pentru o vrăjire de dragoste și i-am acordat finanțare pentru cumpărare în trei zile, soțul meu s-a întors acasă. Contact: Viber / WhatsApp: +2347084887094 sau e-mail: drajayi1990@gmail.com pentru orice problemă care vă deranjează inima și el le va rezolva pentru dvs.

    RăspundețiȘtergere
  30. Bună ziua, sunteți bineveniți să citiți întâlnirea mea cu Dr. Ajayi, un om spiritual puternic binecuvântat de strămoșii săi pentru a vindeca bolile cu ierburi și, de asemenea, pentru a restabili casa ruptă. L-am cunoscut pe Dr. Ajayi pentru că iubita mea soție vrea să divorțăm și asta după 12 ani de căsătorie binecuvântată cu doi copii drăguți, un băiat de 5 ani și o fată de 2 ani, ne-a scos fiica din casă și a rămas cu mama ei și o implor să se întoarcă acasă, dar ea a refuzat, am fost foarte confuză așa că am căutat ajutor, adică Când am citit despre Dr. Ajayi cum a ajutat o femeie să-și facă propriul copil după ce a fost căsătorită timp de 8 ani fără copil, l-am contactat pe Dr. Ajayi i-a explicat situația mea, el a cerut câteva informații despre mine pe care i le-am dat, după O consultație mi-a spus ce trebuie făcut și am făcut conform instrucțiunilor, în timp ce scriu asta, soția mea își tricotează în sufragerie. Dacă aveți nevoie de ajutorul unui om spiritual autentic, Dr Ajayi este ultima ta oprire, contactați-l pe Whatsapp / Viber: +2347084887094 sau E-mail: drajayi1990@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  31. Sunt aici pentru a-i mulțumi doctorului Ajayi pentru că mi-a salvat relația. Mă întâlnesc cu un tip de patru ani, el are 39 de ani și 32. Iubitul meu a fost întotdeauna atât de grijuliu și iubitor, încât mi-a prezentat tuturor membrilor familiei și prietenilor lui ca logodnic după ce ne-am logodit acum câteva luni. Ne fixasem deja data nunții până când visele mele s-au transformat dintr-o dată într-un coșmar. La doar câteva săptămâni de la nunta noastră logodnicul meu s-a schimbat, în măsura în care a spus că nu mai este interesat de relație pur și simplu pentru că s-a săturat de mine, știam că asta a fost ca urmare a fostei lui iubite care l-a implorat să vină. înapoi în tot acest timp, dar el a spus că nu va cădea în capcana ei, dar când a spus că s-a terminat, am știut că ea era cauza. Toată noaptea și ziua mi-am plâns inima rugându-mi logodnicul să se întoarcă pentru că ne-am aranjat deja nunta, dar el a refuzat până când am auzit de Dr. Ajayi vrăjitorul, l-am contactat și mi-a spus ce să fac, că el va arunca. unele vrăji și logodnicul meu se va întoarce în 3 zile după vrajă. Câteva zile mai târziu după vrajă, așa cum mi-a promis dr. Ajayi logodnica mea era la mine, mă implora în genunchi să-l iert, spunând că îi pare rău și că nu știu ce sa întâmplat cu el. Toate mulțumim doctorului Ajayi pentru că mi-a salvat relația, ne-am căsătorit acum câteva zile. Dacă aveți nevoie de un vrăjitor pentru orice fel de lucrare de vrăji, contactați puternicul om spiritual Dr Ajayi pe Viber / Whatsapp: +2347084887094 sau Email:drajayi1990@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  32. Bună ziua, sunteți bineveniți să citiți întâlnirea mea cu Dr. Ajayi, un om spiritual puternic binecuvântat de strămoșii săi pentru a vindeca bolile cu ierburi și, de asemenea, pentru a restaura casa ruptă. L-am cunoscut pe Dr. Ajayi pentru că iubita mea soție vrea să divorțăm și asta după 12 ani de căsătorie binecuvântată cu doi copii drăguți, un băiat de 5 ani și o fată de 2 ani, ne-a scos fiica din casă și a rămas cu mama ei și o implor să se întoarcă acasă, dar ea a refuzat, am fost foarte confuză așa că am căutat ajutor, adică Când am citit despre Dr. Ajayi cum a ajutat o femeie să-și facă propriul copil după ce a fost căsătorită timp de 8 ani fără copil, l-am contactat pe Dr. Ajayi i-a explicat situația mea, el a cerut niște informații despre mine pe care i le-am dat, după O consultație mi-a spus ce trebuie făcut și am făcut conform instrucțiunilor, în timp ce scriu asta, soția mea își tricotează în sufragerie. Dacă aveți nevoie de ajutorul unui om spiritual autentic, Dr Ajayi este ultima ta oprire, contactați-l pe Whatsapp / Viber: +2347084887094 sau Email: drajayi1990@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  33. Salutare prieteni, ma bucur sa impartasesc experienta mea cu dr. Ajayi, treceam prin momente grele in relatia mea pentru ca logodnicul meu de un an a spus brusc ca ar trebui sa anulam nunta, ca nu mai este interesat de mine, eu a fost confuz și am căutat ajutor, așa l-am cunoscut pe dr. Ajayi online, care a făcut o vrajă de dragoste, iar logodnicul meu a plecat în genunchi să-și ceară scuze și, mulțumită doctorului Ajayi, suntem căsătoriți fericiți. Contactați Dr. Ajayi Whatsapp: +2347084887094 nu veți regreta.

    RăspundețiȘtergere
  34. Iubitul meu de 2 ani s-a despărțit de mine săptămâna trecută. Nu mâncam și nu vorbeam cu nimeni, plângeam mult, eram atât de deprimat și stresat încât am ajuns la spital din cauza stresului și a depresiei. Într-o zi, în timp ce căutam online pentru a obține sfaturi despre dragoste, pentru că îl iubesc și îmi pasă profund de el și vreau doar să fim din nou împreună ca un cuplu. Am găsit un bărbat puternic pe nume Ilekhojie care a rezolvat atât de multe probleme de relație…… așa că l-am contactat și i-am explicat totul, apoi doctorul Ilekhojie mi-a spus că se va întoarce la mine în 48 de ore după ce mă va ajuta cu o vrajă de reconciliere. A funcționat perfect așa cum a promis și David s-a întors și a început să-mi ceară să-l accept înapoi. Sunt atât de fericit acum că Dr Ilekhojie a făcut ceea ce a promis. Contactați-l pe Dr. Ilekhojie ca fiind 100% garantat și eficient. Trimiteți-i un e-mail la (gethelp05@gmail.com WhatsApp +2348147400259

    RăspundețiȘtergere
  35. Nu am putut rămâne însărcinată timp de 9 ani după căsătorie,
    Eu și soțul meu am devenit atât de îngrijorați, încât am căutat diferite remedii pentru a rămâne însărcinată un an, până când m-am întâlnit cu doctorul DAWN, care o ajută pe cea mai bună prietenă a mea să rămână însărcinată atunci când nu a putut concepe,
    I-am explicat totul acestui medic și a promis că mă va ajuta, i-am oferit tot ce mi-a cerut,
    Spre surprinderea mea am ramas insarcinata in 1 luna si 2 saptamani, acum am 2 copii frumosi, totul datorita doctorului DAWN,
    Contacteaza-l daca vrei sa ramai insarcinata.
    Dacă vrei să-ți aduci înapoi fostul iubit.
    Dacă vrei să vindeci orice fel de boală.
    Dacă vrei să câștigi la loterie sau să câștigi cazul Curt.
    El este WhatsApp:+2349046229159
    E-mail: dawnacuna314@gmail.com

    RăspundețiȘtergere