23 sept. 2017

Recenzie - „Te doresc” de Jennifer L. Armentrout



   Titlu: Te doresc
   Autoare: Jennifer L. Armentrout
   Editura: Epica
   ColecțieEpicLove
   Nr. de pagini: 384
   Disponibilă: aici.
Sponsorizare: Libris -> intrați pe site-ul lor pentru mai multe detalii.
Teresa Hamilton are un an greu. Este indragostita de cel mai bun prieten al fratelui ei, insa acesta nu i-a mai vorbit dupa ce au impartasit un sarut naucitor, patimas, de genul celor care-ti schimba viata. Tocmai a scapat dintr-o relatie ingrozitoare, iar acum, un accident nefericit ameninta sa-i distruga cariera de dansatoare.
E timpul pentru planul B: facultatea. Si poate o sansa de a-l convinge pe Jase ca sentimentele dintre ei nu sunt o joaca.
Jase Winstead are un trai complicat, un aspect al vietii lui este cunoscut de foarte putine persoane din anturajul sau. Nu l-a dezvaluit oricui, cu atat mai putin surorii incredibil de frumoase a celui mai bun prieten al sau. Chiar daca el si Teresa au avut parte de cel mai fierbinte sarut din viata lor, este constient ca responsabilitatile trebuie sa ramana pe primul loc. In mod sigur nu are timp pentru o relatie. Dar nu-si poate lua gandul de la buzele fetei care i-ar putea distruge viitorul, iar asta nu ii este de ajutor nicicum.
Petrecand tot mai mult timp impreuna, Jase si Teresa nu mai pot ignora atractia pe care o simt unul fata de celalalt. Dar pericolul pandeste la tot pasul si soarta ii loveste in plin. In vreme ce restul campusului revine la normal, indragostitii napastuiti trebuie sa decida cat de mult pot risca pentru a fi impreuna si la ce sunt dispusi sa renunte daca nu reusesc…
Atunci când un bărbat ridică mâna la o femeie, nu este și nu va fi niciodată un bărbat adevărat...

Ador această serie, o ador pe scriitoare și ador coperțile. Dacă nu ați citit nicio carte din acestă serie, trebuie să o faceți! Sunt geniale!
   Teresa Hamilton, sora mai mică a frumosului și adorabilului Cameron Hamilton (celebru din cauza unor fursecuri cu cod pervers și de care veți da în Te aștept, primul volum din serie).

A fost victima iubitului său. Aceasta era bătută frecvent, neavând curajul de a-i povesti fratelui său prin ce trece. Frica instalandu-se, Teresa încercă să se ascundă cât mai bine de privirile insistente ale celor din jur, dar nu reușește.
Pasiunea pentru dans, o readuce pe linia de plutire, atunci când fratele său îi oferă o "lecție", învățându-l pe bărbatul ce o maltrata ce înseamnă respectul.
Acesta suferă un accident ce îi afectează genunchiul și în același timp posibilitatea de a mai dansa.
Când ajunge la facultate dă din nou peste Jase, un foarte bun prieten al lui Cam ce nu-i este indiferent. Oare va putea sta departe de el?



Jase Winstead este bărbatul complicat ce își țese propria pânză a trecutului. Acesta este atras de Teresa, însă mereu o ocolește și încearcă să o uite. Fără rezultat, însă.

Cu un dosar gros de femei ce i-au trecut prin pat, dar nu și prin suflet, Jase încercă să stea departe de Tess, însă sărutul pe care i l-a furat îl va baga în belele.
Când situația e cât de cât bine, acesta strică tot.


"- Chiar îmi placi, îmi repetă cu vocea mai caldă. Și tocmai de asta îmi este mult mai greu să lămuresc situația. Nici nu știu de unde să încep, Tess.
- Îmi pare rău, a continuat el, iar eu am clipit, tot aerul ieşindu-mi din plămâni. Ceea ce s-a întâmplat între noi? N-ar fi trebuit să se întâmple și îmi pare al dracului de rău."
Însă nici trecutul lui nu este roz. Poartă pe umerii lui un secret pe care îl păzește cu sfințenie. Nimeni nu trebuie să afle cine e cu adevărat Jack, fratele său mai mic.

Încă de când Tess avea șaisprezece ani, acesta tânjea după ea, iar ea după el, însă nici unul nu a făcut niciun pas pentru a fi împreună. Când decid în sfârșit că merită o șansă împreună, acesta îi dezvăluie marele lui secret.


Un roman pe care îl recomand din toată inima! Ador povestea în sine, dar și lecția de viață pe care ne-o oferă. Citiți acest roman, sunt sigură că nu veți regreta!

Romanul a fost oferit spre recenzare de către librăria online Libris.ro. Le mulțumesc mult pentru exemplarul trimis!

 Vă invit să aruncați o privire pe site-ul lor și vă asigur că veți găsi cel puțin o carte care să fie pe gusturile voastre. Iar prețurile sunt foarte convenabile.

Ce mai așteptați? Intrați și cumpărați-vă ce vă face cu ochiul!
Achiziționează Te aștept, de Jennifer L. Armentrout, de aici.

LECTURĂ PLĂCUTĂ!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu