18 iul. 2017

Recenzie - „Micuța balerină”, de Corina Cîndea




Titlu: Micuța balerină
Autoare: Corina Cîndea
Editura: Librex
Nr. de pagini: 312
Disponibilăaici.
Un roman de dragoste în care se întâlnesc două lumi care au extrem de puține în comun: cea a dansului și cea a sportului.
Rupți între carierele pentru care au muncit întreaga viață și sentimentele pe care le nutresc unul pentru celălalt, Jay și Rya ar trebui să facă multe compromisuri pentru a putea fi împreună.O poveste plină de pasiune și romantism, care ne arată că lucrurile ce contează cu adevărat nu se obțin atât de ușor, dar merită să lupți pentru ele.
Această carte împrăștie liniștite în suflete și oferă o nouă portiță de scăpare pentru un week-end alături de acești protagoniști nebuni și frumoși. Am adorat cărțile Corinei încă de când aceasta scria pe wattpad Triplu H, care m-a cucerit instant, apoi au urmat alte cărți la fel de bune, care au fost publicate la rândul lor, pentru că meritau să le tii în mâini. Mă bucur că citesc autori români și mă încântă ideea de a-i promova, pentru că unii chiar merită.

Micuța Balerină este o mică parte din Corina. Dacă nu ați citit nicio carte scrisă de dumneaei, atunci trebuie să o faceți neapărat, mai ales dacă sunteți adepți ai genului romantic. 


Rya, la aproape 18 ani este concentrată doar pe un singur lucru: să danseze. Atunci când o face, aceasta intră într-o lume a creației unde se transformă dintr-o omidă, într-un minunat fluture a cărui dorință arzătoare este să "zboare".Frumoasă, deșteaptă, sensibilă, Rya este supusă unui test nou: acela de a fi îndrăgostită de o vedetă. Oare va reuși să rămână împreună cu el?
Jay Hamilton este fundaș la cea mai bună echipă de fotbal american, Dallas Cowboys. Visul său cel mai mare s-a realizat, acest contract pe care l-a semnat l-a făcut fericit, iar acum e pe cale să câștige marea finală. Dar Rya îi bântuie visele, îl face sa devină alt om, iar atracția dintre cei doi crește considerabil. Atunci când o vede pe Rya cum dansează, când privirile lor se întâlnesc, între cei doi se naște o dragoste profundă, care la un moment dat nu o vor mai putea controla, iar aceștia vor risca să se piardă.

Atunci când merge acompaniată de Jay la petrecerea echipei sale, Rya are parte o întâmplare nefericită: este aproape violată de unul dintre coechipierii lui Jay, insă acesta a ajuns la timp și a salvat-o.
Rya și Jay decid să acorde în final o șansă relației lor, iar micuța balerină luptă pentru a îndepărta toate obstacolele ce le apar în cale.
În fiecare relație vom da de probleme sau ele de noi, important este să avem încredere unul în celălalt pentru a depăși acea situație. Între Rya și Jay s-a instalat gelozia, care depășește limitele normalului, iar încrederea Ryei este distrusă. Atunci când aceasta este acceptată la o școală de dans unde îl întâlnește pe Shane, totul se schimbă.

Oare Jay va înțelege că Rya are ochi doar pentru el? 

Oare îl va ierta Rya atunci când Jay o o va înșela?
 Copilul lui Amber este a lui Jay?
Dacă vreți să aflați răspunsurile acestor întrebări, atunci citiți cartea. Nu veți regreta!


17 comentarii:

  1. Multumesc frumos pentru recenzia minunata! <3

    RăspundețiȘtergere
  2. Recenzia este foarte frumoasa insa crtea nu ma atrage, nu e pe gustul meu.

    RăspundețiȘtergere
  3. Iubesc cărțile Corinei . Am citit Triplu H înainte de a fi tipărită, pe wattpad şi mi-au plăcut foarte mult ambele volume. Am mai citit de la ea Măşti şi secrete şi sunt la volumul doi din seria Salem . Pot să spun că o iubesc ca şi autoare , de la personaje , acțiune şi până în cele mai mici detalii cărțile ei mă captivează.

    RăspundețiȘtergere
  4. O carte pe care mi-ar placea foarte mult sa o citesc, iar genul se muleaza perfect pe gustul meu. Mi-ar placea sa traiesc prin intermediul celor doi protagonisti in pasi de dans o frumoasa poveste de iubire.Felicitari pentru recenzie

    RăspundețiȘtergere
  5. Încă o recenzie minunata pe acest blog frumos care ma binedispune in fiecare zi.
    Felicitări, faci o treaba foarte bună!

    RăspundețiȘtergere
  6. O carte foarte atractiva.
    Ma bucur ca ti-a placut.
    Stilul autoarei l-am cunoscut in Triplu H, o carte superba, care mi-a placut mult si m-a facut sa rad.
    Recomand cartile Corinei.
    Este o autoare foarte buna.
    Felicitari pentru frumoasa recenzie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc♥ Si eu o recomad cu incredere.A devenit autoarea mea preferata.

      Ștergere
  7. Inca nu am avut placerea de a citi ceva scris de Corina Cindea, dar o am in lista de prieteni. Pot sa ma mandresc cu asta? Pot. :)) Am auzit numai lucruri bune despre cartile ei, dar motivul pentru care nu am citit nimic scris de ea este la mine: m am lovit numai de seriile ei, iar eu gasesc rabdarea de a citi serii doar rareori, din pacate. Cel mai probabil, voi citi aceasta carte, mai ales ca este stand-alone si nu va trebui sa mi iau vreun angajament fara de personaje, iar recenzia m a facut foarte curioasa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca ti-am starnit curiozitatea:))♥, Corina a scris Triplu h care au 2 volume. Eu zic sa incerci nu ai nimic de pierut.

      Ștergere
  8. Sa stii ca am citit putin din Triplu H, pe vremea cand era postata pe wattpad, dar nu m-a impresionat profund, poate pentru ca era needitata si restul. dar aceasta carte, micuta balerina, pare o aventura pe cinste, chiar daca nu ma dau in vant dupa carti de dragoste. din nou, recenzia e suuuper scurta si chiar cand voiam sa aflu mai multe, atunci s a terminat. banuiesc ca trebuie sa citesc cartea ca sa imi fac o idee de ansamblu mult mai mare, asa ca multumesc pentru ce ai scris mai sus, pentru ca mi-ai trezit interesul

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca as fi scris mai mult, riscam ca cititorul sa-si piarda curiozitatea.☺ Incerca sa citesti cartile ei, sunt sigura ca-ti vor placea...

      Ștergere
  9. Ai scris o recenzie foarte frumoasa, dar, sincer, nu ma prea atrage aceasta carte! Actiunea este draguta, la fel si personajele, dar...pur si simplu exista ceva, acolo, in mine, care nu ma lasa sa-i zic "DA" acestei carti. Probabil autoarea scrie foarte frumos, dar povestea nu e prea in genul meu. E strict parerea mea!

    RăspundețiȘtergere
  10. Chiar e aceiași autoare ca la Triplu H ? OMG ! Am citit-o pe Wattpad ! Îmi place stilul ei ! Iar cartea asta conține o poveste interesantă ! Trebuie să o citesc ! Ai scris destul cât să mă stârnești ! Corina se ridică așteptărilor ! Felicitări pentru recenzie !

    RăspundețiȘtergere