24 mai 2017

Recenzie - „Tratament special. Anna”, de Davine M.Vesco & Lexi B. Newman





Editura: Librex
Nr. de pagini: 343
Disponibilă: aici.
Sponsorizare: Libris -> intrați pe site-ul lor pentru mai multe detalii.



Padurile din Virginia de vest gazduiesc cea mai mare Academie militara din stat, locul unde se ascund cele mai mari secrete si unde eroina isi dezvolta o personalitate noua, bazata pe minciuni. Insa cand Jay Davis ii devine instructor si supraveghetor, totul se schimba.
Tanar, dur si egoist, acesta pare sa stie mai multe despre ea decat stie ea insasi, si cand adevarul iese la iveala, viaţa celor doi se schimba drastic.



Tratament special este gura de aer proaspat și de nebunie pură, acompaniată cu umor îndrăzneț și presărată cu pasiune. Rețeta perfectă pentru o carte bună.
Ador stilul autoarelor, este un roman care se citește extrem de ușor și este o lectură plăcută, care te binedispune, mai ales dacă ești trist. Un roman ce nu poate fi ocolit de cititorii înfocați al genului romantic. Nu trebuie sa lipsească din biblioteca nimănui.

Este romanul care te face să razi cu lacrimi, care te aruncă pur și simplu în Academia Militară J.F. Kennedy din Virginia de Vest, alături de protagoniști acesteia, care sunt mai rău decât Tom și Jerry. De ce spun asta? O să aflați în câte peripeții intră Gloria, dar și de ce Jay Davis, instructorul și supraveghetorul acesteia, îi oferă un un tratament special.
Gloria Montgomery și Jay Davis sunt încăpățânați, orgolioși și pot spune că sunt și egoiști, se aruncă în jocul pasiunii și sunt conștienți amândoi că vor pierde la final, însă niciunul dintre ei nu își declară învingerea. Astfel, jocul ia amploare și zarurile se aruncă din nou.
Cine va fi cel care le va prinde de această dată și va câștiga jocul?
Gloria sau Jay?
Încă din prima zi, între cei doi se naște razboiul orgoliilor, însă inimile lor deja au început fără ca ei să știe, să bată în același ritm, în același timp și în același mod.





Jay Davis - bărbatul orgolios, frumos și tânăr, care la doar 24 de ani a căpătat rangul de Sergent, încalcă cea mai sacră regulă al campusului, atunci când o zărește pe Gloria. Își aduce aminte de Anna, ființa care l-a făcut să simtă dragostea pentru prima oară și o compară cu aceasta mereu. Belele se țin scai de Gloria încă din prima zi, sau mai bine zis singura ei bele e Jay care se ține după ea și îi face zile fripte.




Gloria este o fată frumoasă, blondă, cu ochii ca și cerul de senin. A venit la Academia Militară cu un scop: acela de a-şi îngropa trecutul și de a nu-si mai face prieteni, de a-și ridica ziduri și bariere spatele cărora să stea, crezând ca va fi protejată de orice. Însă când ajunge aici, planurile acesteia sunt date peste cap de arogantul Jay, instructorul ei, care îi va stârni interesul.
Gloria capătă antrenamente în plus, replici pline de sarcasm din partea lui, iar el mereu primește imaginea ei dezbrăcată și replicile picante ale acesteia.


Acest roman plin de amuzament este construit pe baza unui secret, un secret pe care Gloria îl păstrează cu sfințenie. Cine este femeie misterioasă, care nu-l lasă pe Jay să doarmă, care îl bântuie și îi distruge visele, transformandu-i-le în coșmaruri? O va uita Jay pe Anna și va începe o viață alături de Gloria sau își va da seama ce ascunde aceasta și se va îndepărta de tot ceea ce reprezintă ea?



Veți găsi în al doilea volum intitulat Îmbânzirea Scorpiei toate răspunsurile.Trilogia Tratament special creează dependență aruncându-te în vârtejul curiozității și al amuzamentului.


Romanul a fost oferit spre recenzare de către librăria online Libris.ro, în urma colaborării cu aceștia. Le mulțumesc mult pentru exemplarul trimis!

 

Vă invit să aruncați o privire pe site-ul lor și vă asigur că veți găsi cel puțin o carte care să fie pe gusturile voastre. Iar prețurile sunt foarte convenabile, mai ales că aveți și transport gratuit la orice comandă.
Ce mai așteptați? 
Intrați și cumpărați-vă ce vă face cu ochiul!

Achiziționează Tratament special, de Davin M. Vesco & Lexi B. Newman, de aici.


3 comentarii:

  1. mi-ar placea foarte mult sa o citesc...felicitari pentru recenzie

    RăspundețiȘtergere
  2. Pare o serie interesanta, stiu ca initial ea (primul volum, daca nu ma insel) a fost publicata pe wattpad. Imi place ca si autorii nostri pot crea ceva nou si frumos, chiar ma bucura lucrul acesta <3
    Cartea n-am citit-o, dar am auzit lucruri foarte bune despre ea. Sper sa o pot citi candva, cand anume nu stiu, dar candva =)))
    Felicitari pentru recenzie <3

    RăspundețiȘtergere
  3. Am citit primul volum pe Wattpad. E o carte foarte bună ! Felicitări pentru recenzie !

    RăspundețiȘtergere