23 mai 2017

Recenzie - „Contract Marital”, de Alexa Drăgan




Titlu: Contract Marital
Autoare: Alexa Drăgan
Editura: Letras
Nr. de pagini: 256
Disponibilăaici.





Anastasia Dima - o femeie de 28 de ani pe care viața a pus-o de atâtea ori la pământ, dar care în ciuda tuturor acestor lucruri, a reușit de fiecare dată să se ridice și să lupte în continuare.
Miruna Alexander- fetița care îi fără inima Anastasiei... Două suflete rănite la fel de mult, în ciuda diferenței de vârstă...
Damian Alexander - un bărbat de 32 de ani, frumos, bogat, playboy notoriu, care pare că le are pe toate, dar aparențele înșeală... şi-a pierdut soția în urmă cu șapte ani, la nașterea fiicei lor, și de atunci are un gol în suflet pe care nicio femeie nu a mai putut să-l umple.

Soarta îi aduce împreună pe cei trei, în situații cel puțin ciudate... astfel Anastasiei i se schimbă viața radical, când i se ofera un Contract Marital. Ce se va întâmpla când sentimentele își vor face loc în relația lor? Vor rămâne împreună când va expira contractul sau se vor despărți? Trecutul Anei care revine în viața lor îi va despărți sau îi va uni?



Vă întrebați despre ce este vorba în această carte?
Romanul are în centru povestea a doi oameni care au trecut prin cercul de foc al vieții, au luptat, însă s-au ales cu un suflet obosit ce nu-și mai dorește să lupte pentru fericire, chiar dacă i se oferă această șansă.

Contract Marital reprezintă conexiunea dintre realitate și ficțiune, dintre trecut și prezent, dintre iubire și frică. Autoarea ne oferă în acest roman cadrul perfect al sacrificiilor, al luptei și al dezamăgirilor din viața de zi cu zi.
El, suflet chinuit, pansamentul de care are nevoie Anastasia pentru a-şi vindecare rănile.
Ea, un suflet dezgolit, un medicament ce-i va vindeca inima lui Damian. Își asterne încă din prima clipă în mariajul aranjat tot ceea ce reprezintă ea, de la amintiri și dezamăgiri, până la trecutul ce încă o bântuie.
Timp de un an, cei doi trebuie să "supraviețuiască" împreună și să-şi controleze atracția unul față de celălalt. Însă socoteala din târg nu se potrivește cu cea de acasă, iar cei doi cad în plasa tentației, ce se transformă pe parcurs în dragoste.
Căsătoria și luna de miere reprezintă pentru orice femeie, cele mai frumoase și fericite amintiri din viața acesteia, însă nu și pentru Anastasia, care își dorește copii, o familie și un bărbat care să o iubească și să-i ofere sentimentul de protecție de care are atâta nevoie. E conștientă că ea caută exact ce Damian nu-i va putea oferi niciodată, însă speră că acest lucru se va schimba. Încercarea de a-l ține pe Damian departe de ea e în zadar, acesta ajungând încet, încet să-i escaladeze zidurile inimii.
Însă fericirea lor se năruie atunci când trecutul din nou încearcă să o lovească, să o răpească din peisajul fericirii și să o arunce ca pe o marionetă în cele mai întunecate colțuri ale lumii.

Oare vor putea cei doi să lupte împotriva răului ce o pândește, sau vor abandona lupta pentru că-şi vor da seama că nu merită sacrificiile?
Anastasia va fi suficient de puternică încât să-şi închidă porțile inimii în fața lui Damian?
Își va învinge oare Damian frica și își va da seama că o iubește enorm de mult pe Anastasia înainte să o piardă?
Toate răspunsurile le puteți afla doar dacă citiți acest roman, ce împletește foarte bine realitatea cu ficțiunea și oferă cititorului o viziune asupra vieții mai amplă, cu iubire și suspans la cote maxime.




Anastasia - reprezintă femeia puternică, cu un suflet romantic, dar pustiu, din cauza omului din umbră care i-a marcat sufletul, care încă o urmărește, așteptând momentul oportun să-i readucă aminte de trecutul pe care încerca cu atâta ardoare să-l uite. 

Aceasta o întâlnește întâmplător pe micuța Miruna, pe care o salvează, legătura dintre cele două fiind puternică datorită unui lucru pe care-l au în comun: pierderea persoanelor dragi din viața lor, la o vârstă fragedă.

Ana nu e genul de femeie care să-şi petreacă timpul la petreceri unde mai mult de jumătate din femei sunt pe interes, însă la insistențele prietenei sale, ajunge să accepte oferta acesteia și va merge la o astfel de petrecere, unde o va revedea pe Miruna, și astfel, va ajunge să facă cunoștință și cu tatăl acesteia.




Damian - bărbatul egoist, încăpățânat, afemeiat și orgolios este nevoit să-şi ia o soție, pentru a nu pierde custodia Mirunei din cauza comportamentul său neadecvat ca părinte. Pentru el dragostea reprezintă o hârtie ce o poate folosi și arunca oricând, însă totul se schimbă când o întâlnește pe Anastasia.




Voi oferi cu mare drag 5 steluțe acestei cărți, pentru că autoarea a transpus foarte bine realitatea într-o poveste plină de suspans și mister.

Citește și interviul cu autoarea cărții, dând click aici.



Romanul recenzat a fost oferit de către librăria online Diverta, în urma colaborării cu aceasta. 
Vă invit să vizitați site-ul lor și să aflați ce reduceri au, deoarece au prețuri foarte bune.
 Aveți deja un wish-list? 
E momentul să mai tăiați din el.

Achiziționează Contract Marital, de Alexa Drăgan, de aici.



2 comentarii:

  1. in prezent citesc cartea la care lucreaza Alexa pe Wattpad si imi place cum se deruleaza actiunea, asa ca in viitor sper sa cumpar si eu aceasta carte si sa o citesc pentru ca am auzit numai lucruri frumoase

    RăspundețiȘtergere
  2. Pe autoare o stiu de pe wattpad, imi place cum scrie, dar cartea aceasta n-am citit-o.
    Sper sa pot sa-mi cumpar si sa citesc cartea, desi, in momentul de fata, am alte "prioritati"... prea multe, mult prea multe :)))
    Felicitari pentru recenzie <3

    RăspundețiȘtergere