22 apr. 2018

Cititor la maraton, un proiect #readerswhocartediem

Te-ai întrebat vreodată cum ar fi să fii premiat doar pentru faptul că citești?
Ei bine, acum ai ocazia să afli!

www.carte-diem.ro lansează o provocare pentru tine: un maraton de citit, în care să profiți cât poți de mult de zilele tale libere.
Tu cât de mult poți citi în 5 zile?
Avem 5 provocărți pentru tine!

1. Caută postarea cu provocărțile noastre și alege minim două dintre ele; nu contează dacă alegi 2, 3, 4 sau 5 cărți, important e să le citești în perioada 27 aprilie - 1 mai și să ne spui impresiile tale despre ele. 

2. Postează lista ta la tine pe profil cu hashtag #cititorlamaraton. Opțional, ne poți povesti și câte ceva despre cărțile alese și ce provocărți ai ales tu să îndeplinești; important e să accepți cel puțin 2 provocărți din listă - dacă o carte răspunde mai multor provocărți, alege-o pe cea care te inspiră cel mai tare

3. Dă-ne de știre, pe perioada maratonului, imediat ce ai terminat o carte; spune-ne o frază sau două despre ea și nu uita să folosești hashtag-ul (sau să ne dai tag, dacă scrii direct pe Instagram)

4. Revino la final de maraton (miercuri, 2 mai) cu fotografia cărților pe care le-ai citit și câteva impresii - despre cărți și despre maraton 

Și acum vine și surpriza: Editura NEMIRA este partenerul evenimentului și oferă un pachet format din 5 cărți, la alegere, dintre noutăți. Câștigătorul va fi ales prin tragere la sorți, dintre toți participanții care au respectat toate regulile. 

În săptămâna 23 - 27 martie, noi vom posta un articol pe zi cu recomandări pentru fiecare dintre provocărțile lansate. 

Vă urăm mult succes!

Cam așa sună provocarea lansată de cei de la Carte Diem
Acum vreau să te invit și pe tine, cititorule, cel care-mi citești postările, să participi la acest maraton de citit împreună cu mine. Hai să ne testăm împreună abilitățile de cititor și să dovedim că putem să lecturăm mult în doar 5 zile.

În perioada 27 aprilie - 1 mai, îndeplinește cel puțin două din cele 5 provocări de mai jos pentru a putea fi înscris la extragerea finală în care poți fi fericitul câștigător al unui pachet de 5 cărți de la Editura Nemira.

   
   

Eu am ales din cele 5 provocărți doar 3 și sper să reușesc să le îndeplinesc.
Voi încerca să îndeplinesc:
➣ #Provocartea nr. 2: O carte a unui autor român
Aici am ales să citesc Regii timpului de Laura Nureldin. De mult timp vreau să citesc această serie, mai ales după ce am descoperit Demoni, o altă carte extraordinară scrisă de aceasta.

➣ #Provocartea nr. 4: O carte din literatura clasică
De multe ori m-am ferit de clasici și mereu am niște rețineri când vine vorba despre cărțile acestea. Însă este timpul să trec peste frica mea și să lecturez Jane Eyre, o carte foarte iubită de cititorii din întreaga lume.

➣ #Provocartea nr. 5: O carte SF/Fantasy
Cum sunt o iubitoare a genurilor SF/Fantasy, era și normal să aleg această provocare. 
De data aceasta mă voi delecta cu Ready Player One, carte apărută la Editura Nemira, ce curând s-a bucurat și de o ecranizare excepțională.

Așadar, dacă vrei și tu să ni te alături, poți confirma participarea ta printr-o postare pe Instagram sau Facebook în care să folosești hashtagul #cititorlamaraton. Nu uita să ne spui ce provocărți ai ales, care sunt opțiunile tale pentru fiecare dintre ele și să ne ții la curent pe parcursul lecturilor. 

Mai multe detalii aici.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu