10 sept. 2017

Recenzie - „Ticălosul seducător” de Christina Lauren


Titlu: Ticălosul seducător
Autoare: Christina Lauren
Editura: Trei
Colecția: Eroscop
Nr. de pagini: 288
Seria/trilogia: Ticălosul seducător
Disponibilăaici.
Sponsorizare: Diverta
Inteligentă, ambiţioasă şi la un pas de absolvirea unui MBA, stagiara Chloe Mills are o singură problemă: şeful ei, Bennett Ryan. Exigent, fără scrupule şi aparent lipsit de orice consideraţie pentru munca subordonaţilor, acesta este însă un bărbat irezistibil. Un "ticălos seducător", cum este numit pe ascuns în firma al cărei director executiv este. 
Deşi nu a fost niciodată adeptul unei relaţii la serviciu, asistenta sa Chloe e atât de fermecătoare, încât Bennett devine din ce în ce mai tentat să încalce regulile. La ce anume trebuie să renunţe cei doi pentru a se avea unul pe celălalt?
Ticălosul seducator de Christina Lauren este o lectura exotică, amuzantă și revigorantă. Am intrat în lumea lui Bennett Ryan, șeful exigent, frumos și fără scrupule care are doar o singură plăcere carnală: Să o enerveze pe stagiara sa, Chloe Mills. Ridică o barieră între cei doi pentru a nu cădea în plasa pasiunii și tentației de a o avea. Oare va reuși să stea deoparte sau va ceda?

Christina Lauren începe această serie cu cei doi protagoniști extrem de orgolioși și încăpățânați. Cei doi își încătușează orgoliile și le aruncă în cușca din spatele inimilor. Astfel aceștia se aruncă în dulcea plăcere a unor partide de sex, de pe urma cărora Bennett se alege mereu cu lenjeria intimă ruptă a lui Chloe.


Chloe Mills, frumoasa și inteligenta stagiară a îcrezutului de Bennett Ryan, un afemeiat și jumătate, un om pe care Chloe nu-l agreează, dar de care se simte atrasă, tânjește după afecțiunea și atingerea șefului său enervant. Dar oare se va putea abține? O fată care muncește extrem de mult pentru a-şi realiza propriile vise fără ajutorul nimănui, nici măcar din partea lui Bennett.


Bennett Ryan sau "Ticălosul seducator" încearcă să stea cât mai departe de stagiara sa, însă frumusețea ei îi răpește inima, iar parfumul acesteia îi inundă toată rațiunea și îl ademenește de fiecare dată în capcana moartală. Acesta are niște principii bine conturate în mintea sa, însă totul se schimbă când își încalcă regula principală: Nu te culca niciodată cu angajatele. Dar pentru angajata sa sexy merită să-ți calci în picioare regulile de aur.


Când Chloe cedează tentației și se aruncă în râul pasiunii alături de Bennett, cei doi își oferă unul altuia plăcere, dar și dragoste. Astfel, la finalul scăldatul în râul pasiunii, cei doi se vor pierde în vârtejul iubirii, dar și a fricii de a simti această "boală" care te face slab.
Nu e bine ca lucrurile sa fie amestecate, însă lui Bennett îi plac complicațiile, iar atunci când își dă seama că s-a îndrăgostit de ea, acesta vrea să o ajute, însă tot ceea ce reușește este să o îndepărteze de el.

Oare vor putea fi fericiți împreună?



Romanul recenzat a fost oferit de către librăria online Diverta, în urma colaborării cu aceasta. 
Vă invit să vizitați site-ul lor și să aflați ce promoții au , deoarece au prețuri foarte bune.
Sunt sigură că veți găsi măcar o carte pe placul vostru.

Achiziționează Ticălosul seducător, de Christina Lauren, de aici.

Un comentariu:

  1. A fost cartea care mi-a plăcut cel mai puțin din seria asta. Următoarele doua sunt cu mult mai bune.

    RăspundețiȘtergere