12 sept. 2017

Recenzie - „Moștenire cu obligații” de Julie Garwood



Titlu: Moștenire cu obligații
Autoare: Julie Garwood
Editura: Alma
Colecția: Cărți Romantice
Nr. de pagini: 306
Disponibilăaici.
Sponsorizare: Diverta
Peyton Lockhart este pasionata de gastronomie. Recent intoarsa din Franta, unde a urmat cursurile unei scoli prestigioase, conduse de cel mai bun chef, Peyton se angajeaza la o celebra revista de profil. Obligata sa renunte in scurt timp la job din cauza sefului ei, care o hartuieste sexual, tanara este pe cale sa devina o victima, caci, avid de putere si de bani, acesta face totul pentru a evita un scandal. Pe neasteptate insa, Peyton reintalneste un vechi prieten, Finn, fost campion la inot, actual agent FBI, caruia ii cere ajutorul. 
Lucrurile se complica si mai mult atunci cand Peyton si surorile ei mostenesc Bishop's Cove, un complex turistic de lux, situat pe malul oceanului. Conditia impusa insa - de a administra complexul timp de un an si de a obtine profit - nu este singura provocare din viata lui Peyton, care, pe nesimtite, se indragosteste de Finn. Va regasi ea siguranta pierduta si, mai ales, dragostea la care visa? 
Julie Garwood este una dintre cele mai apreciate autoare de romantic suspense, ale carei carti au fost publicate in 32 de limbi si tiparite in 36 de milioane de exemplare. Multe dintre ele au ajuns pe primul loc in topul New York Times.

Amintirile mereu te vor întoarce mereu în locul de unde ai plecat, iar Peyton Lockhart știe foarte bine acest lucru. La vârsta de doar șase ani era să se înece în piscina părinților săi, norocul ei a fost ca a zărit-o vecinul său, Finn, care a salvat-o de la moarte. Viața din nou îi readuce împreună, dar de data aceasta cei doi sunt schimbați, au crescut, s-au maturizat și au experimentat lucruri noi.

Peyton Lockhart, pasionată de gastronomie, este extrem de fericită că s-a angajat ca critic culinar la o revistă celebră, însă fericirea e umbrită de către șeful ei afemeiat care o hărțuiește. Acesta trece limita decenței atunci când se dă la ea, devine violent și chiar o amenință. O dorește cu orice preț pe frumoasa și senzuala Peyton, însă nu reușește acest lucru și recurge la amenințări cu moartea, chiar și fapte, atunci când știe că Peyton l-a înregistrat făcându-i avansuri. Iar atunci când Peyton moștenește complexul turistic de lux Bishop's Cove, totul se complică.

Finn Macbain, atrăgătorul și inteligentul agent FBI, o revede pe Peyton Lockhart în fața bisericii unde avea loc o nuntă, nu o recunoaște de prima dată, schimbările fizice fiind extrem de evidente.Din rățuşca cea urâtă s-a transformat într-o femeie care sucește mințile și privirile tuturor bărbaților. Privirea ageră de polițist pe care Finn a dobândit-o după atâția ani de muncă cade fix pe urmele proaspete de gloanțe în mașină ei, iar acesteia nu-i rămâne nimic altceva decât să recunoască că are nevoie de ajutor.

Încercarea lui de a o ajuta îl aduce pe marginea prăpastiei, se îndrăgostește de ea, dar îi este teamă. Sunt două firi total diferite, ea își dorește o familie, copii, o casă, o viață normală în definitiv, iar el nu. Așa că spune stop "relației" lor, însă atunci când mașină sa a explodat, Finn își pierde mințile și tot ce-ți dorești e să o protejeze.

Oare îl vor opri pe Drew? Vor fi cei doi împreună?
Recomand această carte pentru combinația dintre un roman de dragoste si unul polițist, pentru protagoniștii care cuceresc inimile cititorilor și pentru relația frumoasă dintre personaje.



Romanul recenzat a fost oferit de către librăria online Diverta, în urma colaborării cu aceasta. 
Vă invit să vizitați site-ul lor și să aflați ce reduceri au, deoarece au prețuri foarte bune.
Sunt sigură că veți găsi măcar o carte pe placul vostru.

Achiziționează Moștenire cu oblicații, de Julie Garwood, de aici.
Mai sunt doar 3 bucăți! Grăbește-te!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu