26 iul. 2017

Recenzie - „Iubire periculoasă. Dușmani de sânge”, de Georgiana Sandu



Titlu: Dușmani de sânge
Autoare: Georgiana Sandu
Editura: Tritonic
Colecția: Casmir
Serie/trilogie: Iubire periculoasă
Nr. de pagini: 552
Disponibilăaici.

Katherine Wrise nu va mai fi o adolescenta obisnuita. A stiut asta din ziua in care Harris Stone a privit-o pentru prima data.Intre acomodarea cu noua viata si lupta cu trecutul fiecaruia, Kath se trezeste bantuita de fantome. Frica ei se materializeaza si sentimentul ca inca nu-si cunoaste suficient iubitul, o imbolnaveste, determinand-o sa-l vada peste tot, sa il simta urmarind-o din umbra si sa fie martora unor fapte ingrozitoare savarsite de el. Se trezeste vinovata pentru fiecare dintre ele si incearca, ca de fiecare data, sa rezolve singura misterul.
 Abia in pragul mortii, Kath o sa descopere ca demonul si fantoma... nu isi doresc inima ei in acelasi fel.
Cu ce să încep oare această recenzie? Aaa...da, cu faptul că Georgiana Sandu, chiar a făcut un pact cu Satana. Sigur bea cot la cot cu ea în fiecare zi și vorbesc despre volumul 3 din Iubire Periculoasă ~Dușmani de sânge~ și cu siguranță vă întrebați ce vorbesc eu aici, dar o să vă lămuresc eu imediat.

O avem din nou în plin plan pe frumoasa Kath, care este arestată pentru uciderea lui Joshua și furtul "roșcatei". În loc să petreacă alături de Keith care împlinește frumoasa vârstă de 16 ani, Kath este aruncată după gratii pentru fapte pe care nu le-a comis, însă nu va rămâne pentru mult timp închisă deoarece Carter se va ocupa de acest mic detaliu nesemnificativ.


Dar atunci când un demon mistuit de flăcările iadului și un înger sălbatic se întâlnesc, se produc scântei ce ar putea să declanșeze propriul lor Iad. Iar atunci când demonul își duce îngerul într-o casă unde amintirile încă persistă pe suprafața pereților, aceasta este pe punctul de a deveni în scurt timp soția demonului, al celui care ar sfâșia și ar ucide pentru ea.

Tu ești haosul meu, Katherine Wrise. Dulcele meu haos.
Harris Stone, neînfricatul demon care știe să cânte la pian, ascunde un secret întunecat. Un secret ce ar face-o pe Kath să-i fie frică de el. Dar ce poate să-i producă această teamă?

Acesta înainte să o cunoască pe Kath își tatua toate "victimele" cu celebrul S, iar acum a venit rândul lui Kath. Însă nu va fi obișnuitul S, ci simbolul iubirii lor: Un fluture, ce avea S-ul asemănător unor aripi despărțite. Nu era un fluture normal, deoarece din fiecare aripă avea câte un element: Apă, pământ, aer și foc.

Te iubesc, te simt, te mănânc, nici eu nu știu, bâlmăji pierdut în ale lui și am râs în continuare.

Trecutul lui Stone îl urmărește, coșmarul nu-l lasă să doarmă liniștit, iar acest lucru îl face să-și destăinuie secretul bine păstrat și ascuns în adâncul infernului său. Harris are un frate geamăn, pe nume Sirrah.
Iar la nunta mamei sale, Kath își întâlnește tatăl vitreg, dușmanul lui Harris. Dar și pe celălalt demon din umbră, Sirrah, celălalt lup pierdut.
Cine a violat-o pe mama lui Harris? Cine este Hugo Reynolds, și de ce mama acesteia a acceptat să se mărite cu un criminal?
Aceasta carte creează dependență, iar Georgiana se joacă cu mințile noastre, dar și cu emoțiile pe care le avem atunci când terminăm un volum scris de ea.
Vă recomand cu drag seria Iubire periculoasă, mai ales pentru emoțiile şi adrenalina pe care le transmite.


Citat de final:




9 comentarii:

  1. Încă mă gândesc cât de norocoasă si talentată este Georgiana,a început să scrie pe Wattpad și a ajuns o autoare destul de celebră, incerc de ceva timp să incep Dangerous Love dar nu mă lasă inima��oricum, e o recenzie foarte drăguță, din ce ai scris tu acolo se vede că ți-a plăcut mult această carte.

    RăspundețiȘtergere
  2. Wow ! E absolut palpitantă. Am citit pe Wattpad. Sunt sigură că e la fel de bună. Telent

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu nu ma prind...E vroba despre un demon sau un lup/varcolac? In recenzie am vazut ca ati mentionat "demon", dar atunci de ce apare pe coperta un caop de lup?
    In rest recenzia este minunata! <3 <3

    RăspundețiȘtergere
  4. El este denumit demon din cauza ca face curse ilegale , etc. Iar lup/lupi fiindca asa ii alinta mama lor .

    RăspundețiȘtergere
  5. Am auzit numai lucruri bune despre cartile scrise de Georgiana Sandu, dar din pacate nu am avut ocazia sa si le citesc. Nu stiu daca in prezent se mai gasesc cartile pe Wattpad, pentru ca ar fi o ocazie buna, iar daca nu, nu e nicio problema pntru ca o sa le achizitionez. Imi plac foarte povestile de iubire dintre un inger si un demon.

    RăspundețiȘtergere
  6. Am auzit foarte multe lucruri bune despre cartile acestei autoare.
    Nu am citit si nu detin niciuna dintre ele.
    Ce-i drept am inteles ca sunt si cam scumpicele.
    Dar nu asta conteaza.
    Eu cred ca sunt niste carti bune, care isi merita laudele.
    Am citit recenzii si sunt foarte intrigata.
    Recenzia ta este foarte frumoasa, dar avand in vedere ca este volumul 3 nu prea m-am prins de unele lucruri.
    In fine, nu asta conteaza.
    Important este ca ai stiut sa iti exprimi parerea intr-un mod care sa starneasca interesul pentru carte.
    Felicitari pentru recenzie.
    P.s: O sa imi iau si eu cartile.

    RăspundețiȘtergere
  7. am auzit de autoare de cand scria pe wattpad. sa fiu sincera, mie nu imi place seria aceasta. imi pare a fi doar o colectie de clisee, nici prin stil nu se evidentiaza. sunt sigura ca recenzia este mai buna decat cartea! :)) :D

    RăspundețiȘtergere
  8. Buna.
    Citestc volumul 3 si am imopresia ca imi scapa anumite pasaje chiar fffff importante. Sper sa fie doar o impresie de-a mea, dar e diferenta dintre cum se termina partea a doua (ca si carte) si ce se intampla la petrecerea lui Keith...ori fac eu cofuzie..ori in carti unde e descrisa cursa cu camioanele la care participa si Kate???????...

    RăspundețiȘtergere
  9. MĂRTURIE: PACT CU DIAVOLUL
    Alo. Te-am contactat în urma cercetărilor tale cu privire la Pactul meu
    forum unde sunt administratorul împărtășesc experiența mea cu tine. Am
    a făcut Pactul acum 12 ani datorită templului spiritual care m-a ajutat
    fă. De când am făcut-o, Sunt fericit cu soția mea și cu mine
    copil.
    Mănânc ce vreau și beau ce vreau. Călătoresc peste tot sau am
    vrei în lume. Nu mai trebuie să lucrez pentru a câștiga bani.
    bani. pentru că companiile mele produc deja destui bani pentru mine. dacă tu
    de asemenea, doriți să faceți ca mine contactați templul spiritual în acest sens
    adresa: espiritualtemplo@gmail.com

    RăspundețiȘtergere