28 iul. 2017

Recenzie - „În căutarea destinului”, de Nora Roberts


Titlu: În căutarea destinului
AutoareNora Roberts
Editura: Lider
Nr. de pagini: 400
Disponibilăaici.
Sponsorizare: Târgul Cărții
Aceasta carte face parte din colectia Carti pentru suflet a editurii Lider.
Cilla McGowan, nepoata divei Janet Hardy, renunta la ideea de a deveni a treia generatie de vedete Hardy si porneste intr-o aventura de redescoperire a trecutului, menita s-o ajute sa-si cladeasca viitorul. Cumpara casa din Virginia in care bunica ei, diva, isi pierduse viata in urma unei supradoze. Plonjand cu entuziasm in proiectul de restaurare a vechii case, aproape ca nu are timp sa-si observe vecinul – scriitorul Ford Sawer. Este hotarata sa nu cedeze farmecului acestui tip cu ochii verzi, dar nu se poate abtine de la mici fantezii, chiar daca viata linistita de familie nu pare sa fie scrisa in destinul ei.
In pod, Cilla gaseste bine ascunse niste scrisori nesemnate, care sugereaza ca Janet Hardy era insarcinata cand a murit, iar tatal era un localnic insurat. Misterul se adanceste cu o serie de atacuri violente si inspaimantatoare. Iar daca Cilla si Ford nu-si dau seama repede cine-i ataca si de ce, exista riscul sa-si piarda viata.
Acest roman al Norei Roberts ne oferă imaginea luptei pentru supraviețuire după un trecut ce încă te urmărește și șansa de a avea o viață liniștită, departe de lumina reflectoarelor. Cilla McGowan și Ford Sawyer vor încerca să descopere secretul divei Janet Hardy, însă făptașul se reîntoarce pentru a îngropa și pe cel care vrea să redescopere adevărul.
Oare vor putea cei doi să supraviețuiască atacurilor și să afle adevărul?

Cilla McGowan, nepoata lui Janet Hardy, cumpără casa din Virginia în care aceasta a murit luând o supradoză. Renunță la a fi vedetă și își dorește să reconstruiască conacul plin de amintiri în care Janet a locuit, însă ceva o împiedică să rămână acolo, iar atunci când lucrurile devin tot mai misterioase și atacurile o sperie vecinul ei, Ford, o ajută să descopere adevărul. Însă pe parcurs lucrurile se complică, iar intre cei doi se naște scânteia dragostei.


v1.bjs3MTg0MzM7ajsxNzQyMzsxMjAwOzUxMjA7MzQxMw (300×300)Ford Sawyer realizează benzi de desenat, scrie scenarii și face ilustrații. Iar atunci când vecina lui îi fură atenția, acesta începe să investigheaze cine e micuța care începe să reconstruiască conacul răposatei Janet Hardy, dar tot ce găsește este un mister pe care cei doi trebuie să-l elucideze.

După moartea lui Janet, cand aceasta era însărcinată, iar tatăl copilului era un localnic însurat, Cilla găsește niște scrisori scrise de Janet, in care dezvăluie acest lucru. Astfel se pornesc o serie de atacuri ce o înspăimântă.

Oare Janet chiar a murit luând o supradoză sau a fost ucisă?
Cine vrea ca să o facă pe Cilla să tacă ca sa nu afle adevărul despre Janet?

Nora Roberts este una dintre cele mai cunoscute scriitoare romance. Prezentând mereu ceva nou în fiecare roman al său, Nora știe cum sa-si cucerească cititorii. Poveștile pe care la creionează și personajele care mereu se luptă pentru supraviețuire mă fac mereu să citesc cu drag fiecare carte a dânsei.

În căutarea destinului este cartea în care Nora prezintă lumea unei vedete care este supusă mereu luminii reflectoarelor, motivul pentru care nu mai vrea să aibă o astfel de viață și să trăiască în anonimat. Însă nu este foarte ușor să pleci dintr-un astfel de mediu, iar Cilla știe acest lucru.
Recomand această carte iubitorilor de mister și mai ales dacă preferați romanele de dragoste.


Această carte a fost oferită spre recenzare de către Târgul Cărții, un anticariat online unde puteți găsi o mulțime de cărți la prețuri extrem de mici! 
Accesați site-ul lor și cumpărați-le cărțile! 
Sigur veți găsi măcar o carte care să vă facă cu ochiul.
Achiziționează În căutarea destinului, de Nora Roberts la doar 9,99 lei de aici.

7 comentarii:

  1. Am văzut filmul ! Povestea e incitantă și am savurat fiecare minut. Nu am știut că e realizat după o carte. Mai ales de Nora. Îmi plac cărțile ei !

    RăspundețiȘtergere
  2. Recenzia îmi place, sigur îmi va plăcea și cartea.Sunt atât de multe cărți pe care le doresc, de ce nu sunt bogată?Cine imi donează o mie de lei să îmi cumpăr cărți? 😂😇😍

    RăspundețiȘtergere
  3. Chiar voiam sa zic ca ideea carti ar fi demna de un film, apoi vad ca deja se realizase un film =))))
    Nu am citit nimic de la Nora, deci nu stiu cum scrie si nu am niciun drept sa judec ceea ce scrie. Anyway, parerea mea e ca unele idei de carti se potrivesc mai bine pentru un film.
    Povestea m-a captivat destul de mult intru-cat regasesc genuri ca mister si politist!

    RăspundețiȘtergere
  4. Pare destul de interesanta cartea, cum voi avea posibilitatea o voi citi.

    RăspundețiȘtergere
  5. Am urmarit acum ceva timp filmul si mi-a placut foarte mul. Cartea din pacate nu am citit-o, dar mi-ar face o deosebita placere mai ales ca am citit luna aceasta Obsesia scrisa de Nora si m-am indragostit de cat de bine reuseste sa descrie actiunea ca tu sa ai impresia ca esti pursi simplu un martor la scena. De fapt era o dragoste mai veche, dar in ultima perioada am cam uitat-o. Felicitari pentru o super recenzie.

    RăspundețiȘtergere
  6. Acum ca citesc in comentarii faptul ca exista o ecranizare, cred ca ceva ceva am vazut eu la televizor. Nu cred ca exista film pe care eu sa nu l fi vazut măcar câteva minute. Întotdeauna fac slalom printre filme :)))cartea e mai ceva ca un roman polițist cred, iar actiunea e incitanta. Tu niciodată nu faci recenzii la carti plictisitoare si probabil de asta continui sa iti citesc blogul.faptul ca protagonista încearcă sa isi dezlege secretosul trecut, dar mai ales sa dezlege un mister al familiei ei si mai e si un nebun care vrea sa ii facă felul din cauza asta, e foarte incitant mai ales cand singurul mister pe care eu il pot dezlega intr o zi este "unde a plecat motanul ala blestemat?":)))) recenzia pare rupta din carte, iar eu nu reuseam sa imi stăpânesc zâmbetul cand am vazut ca sponsorizarea e de la un anticariat. Mi am cumpărat si eu o carte de la un anticariat de pe strada, cine e din Iasi sigur stie acele anticariate micute, ca niste boutique uri, PLINE PANA LA REFUZ DE CARTI SI NU EXAGEREZ. Imi place sa vad ca si cartile vechi sau uitate de lume isi găsesc locul in inimile noastre

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu prea mă pasionează această carte sincer însă recenzia este frumoasă.

    RăspundețiȘtergere