17 iun. 2017

Recenzie - „Iubire Periculoasă. Obsesie”, de Georgiana Sandu




Titlu: Iubire Periculoasă. Obsesie
Autoare: Georgiana Sandu
Editura: Tritonic
Nr. de pagini: 522
Disponibilăaici.


Lumea lui Kath se sfarama atunci cand parintii ei divorteaza, durerea ii rupe aripile, lasand-o sa cada in cele mai intunecate capcane ale existentei. incepe sa se drogheze, punandu-si viata in pericol... Atunci cand tatal ei o muta fortat in Seattle, aduce si mai multa durere in sufletul distrus al fiicei sale. O noua familie apare din umbra... ingerul salbatic are nevoie de un inger pazitor, dar primeste un demon. Harris reprezinta tot ceea ce o femeie poate iubi nebuneste si tot ceea ce o poate ucide. Cu un trecut tenebros si prea multe secrete in prezent, devine un protector ce nu ii pazeste trupul si sufletul frumoasei Katherine, ci le devoreaza in cel mai pasional mod cu putinta, iar iubirea lui o aduce mai aproape de moarte decat a fost vreodata.

Iubire Periculoasă este romanul de debut al autoarei Georgiana Sandu, această serie aducându-i succesul garantat scriitoarei pe platforma online Wattpad. A reușit să devină prima autoare din România ce a atins 1 milion de vizualizări.

Acest roman este împărțit între bine și rău, demoni și îngeri, iubire și ură, întâlnim o altă formă a iubirii, mai protectoare, mai îngrijorătoare, mai periculoasă, o formă simplă a obsesiei care este învelită ca pe o bomboană în dragoste. Iubire Periculoasă reprezintă zidurile înalte ale unui labirint umbros, unde protagoniștii se află în cea mai adâncă "prăpastie", de unde doresc sa evadeze. Însă vor fi suficienți de puternici pentru a escalada zidurile acestuia? Vor putea cei doi să treacă peste provocările cu care se vor intersecta?
Kath, o fată frumoasă cu un caracter puternic, un înger ce abia cunoaște sensurile vieții, este dărâmată de divorțul părinților săi, însă cea mai mare lovitură pe care a primit-o a fost plecarea mamei sale, care și-a dorit un alt viitor departe de fiica sa. Kate cade în prăpastia obscură a viciilor, se lasă pradă durerii și drogurilor, iar astfel, într-o seară fiind prea drogată ca să mai facă față provocării de a jefui un fast food, ajunge în mâinile polițiștilor fără să știe că această întâmplare a adus-o mai aproape de demonul ei ce o așteaptă la celălalt capăt de lume.
Harris este bărbatul învăluit în mantia trecutului, în durere și suferință. Întregul său corp este acoperit de "loviturile vieții", iar tatuajele imprimate și marcate pe corpul său îl fac să nu uite cine e și cum a fost creat. Un demon care nu are inimă, de care toți sunt înfricoșați, tânjește după iubire, iar îngerul lui, Kath, îi va aduce exact ce are nevoie: dragoste. Atunci când cei doi se întâlnesc, apar la suprafață orgoliile lor încăpățânate care se luptă pentru supremație.
După Harris tânjesc toate fetele din liceu, acestea vrând marcajul lui pe gâtul lor. Toate fetele cu care a fost Harris sunt marcate astfel, așa că Kath nu-si dorește sa devină o altă cucerire de-a lui Harris. Între cei doi se nasc meciuri și provocări cât mai periculoase, iar atunci când trebuie să facă un proiect împreună, mai exact trebuie să fie părinți pentru 2 zile, barierele celor doi cad, iar dragostea își face ușor, ușor prezența, dar odată cu ea și gelozia. Roșcata lui Harris o înfurie pe Kath și o face să realizeze că simte mai mult decât banala atracție pentru acesta.
Harris este demonul pe patru roți ce se îndrăgostește de îngerul său păzitor care a venit să-l salveze, dar ce se va întâmpla atunci când Kath află cu ce se ocupă cu adevărat demonul ei?
Îl va mai putea ea iubi sau îl va da uitării?
Recomand acest roman pentru lupta dintre cele două lumi care se intersectează, raiul și iadul, îngerii și demonii. Un roman ce merită citit de către cititorii care tânjesc după genul romantic.





5 comentarii:

  1. Nu prea stiu ce sa zic despre carte, genul asta de cartinu ma prea atrage :))
    In ultima vreme, am auzit tot mai mult(e) despre aceasta carte, cat si despre autoare. Am auzit atat lucruri bune, cat si lucruri rele.
    Ma asteptam, din auzite, ca aceasta carte sa fie cliseica, sa avem vesnicul cuplu fata buna-baiat rau :)) Dar, din cate spui tu, se pare ca ambii sunt "rai" =))
    Oricum, o sa trec cartea pe lista :))
    Felicitari pentru recenzie, mi-a placut <3

    RăspundețiȘtergere
  2. partea cu drogurile mi se pare interesanta. ma intriga personajele care trebuie sa depaseasca diferite probleme, obstacole. e fascinant sa vezi cate moduri de a face asta exista.

    RăspundețiȘtergere
  3. Georgiana Sandu. Am prins debutul ei pe Wattpad. Mi-a plăcut stilul ei. Înainte să aleg biblioteca, citeam doar de pe Wattpad. Mă bucur că încep să se ridice și autori români pe piedestalul cărților bune.

    RăspundețiȘtergere
  4. Cartea asta nu ma lăsat sa dorm cum trebuie zile întregi pana nu am terminato pe wattpad , ea ma făcut sa iubesc cititul. Dacă m-ar întrebat cineva ce carti as avea de recomandat aceasta ar fii primă care mi-ar veni în minte.

    RăspundețiȘtergere