12 mai 2017

Recenzie - „Triplu H”, de Corina Cîndea



Titlu: Triplu H
Autoare: Corina Cîndea
Editura: Librex
Nr. de pagini: 453
Disponibilă: aici
Combinand romantismul cu doze strong de erotism si picaturi de suspans, primul volum din Triplu H ofera cititorilor un cocktail acidulat de viata menit sa anuleze banalul din cotidian. Relatii intense, replici sarcastice memorabile, momente fierbinti si personaje de o frumusete breathetaking va invita intr-o lume cu totul altfel, in care luxul paleste in fata trairilor.
Dialogurile spumoase ale personajelor provoaca amuzament si totodata incita la mai mult, ridicand gradele in termometru. Pregatiti-va pentru o lectura cu adevarat incendiara.

Triplu H este drogul cel mai puternic pe care l-am întâlnit până acum. Corina a "îmbrăcat" romanul în mantia frumuseții, perfecțiunii și a iubirii. Este drogul care îți intră în vene, transformând şi infestând sângele curat şi fierbinte într-unul care are nevoie de medicamente puternice pentru a scăpa de sub dominația Corinei. Este un roman care se instalează cu repeziciune în inima ta, făcându-şi propriul loc.

Această carte este, de fapt, un jurnal care păstrează fiecare respirație, fiecare clipă de fericire, tristețe şi împlinire, fiecare suspin, fiecare lacrimă sau clipă în care ai râs la replicile spumoase, pline de umor ale personajelor.
Aş fi spus că autoarea este una străină, deoarece stilul ei, conturarea personajelor, trăirile acestora, ipostazele în care sunt puse şi curajul cu care înfruntă totul, se aseamănă cu autoarea Jennifer L. Armentrout. Dar, din păcate, pe Corina a dat-o de gol faptul că locuieşte în România, altfel şi acum aş fi spus că e o autoare străină care scrie excelent.



Povestea protagoniştilor a început atunci când s-au întâlnit pentru prima dată în parcarea facultății. Deşi întâlnirea lor a fost presărată cu replici picante, cei doi au aprins fără să ştie flacăra iubiri, iar scânteile acesteia i-a atins pe ambii, făcându-i să fie surpinşi de propriile reacții ale inimii care tânjeau încet, dar sigur spre fericire.
Cei mai râvniți burlaci din Campus, dar şi cei mai frumoşi şi bogați sunt cei trei frați care formează echipa Triplu H : Hayden, Holden și Heaton. Toți trei tânjesc după atingerea lui Kim, însă doar unul a reușit să ajungă la inima ei.

Kim Larsen este o fată bogată, curajoasă, frumoasă şi deşteaptă care pleacă din mediul său perfect pentru a scăpa de eticheta banilor. Are un plan bine pus la punct pe următorii 5 ani, însă se va abate de la acesta atunci când îl întâlneşte pe arogantul şi încrezătorul Hayden.
Peripețiile, situațiile amuzante petrecute la duş sau în sala de clasă, urmate de faze pline de gelozie, construiesc "cărămidă cu cărămidă" povestea celor doi. "Liana" ce stă agățată de Hayden la petrecerea acestuia și Mike fostul iubit al lui Kim, vor condimenta întreaga poveste.
Triplu H este un roman care îți provoacă dependență si te captivează, încă de la prima pagină, te ține prizonier în lumea lor până la final, iar apoi, involuntar, doreşti să-l mai parcurgi odată.
Citiți un roman exploxiv unde dragostea şi încrederea se împlestesc perfect şi aflați ce se va întâmpla cu protagoniștii noștri.
Totul în TRIPLU H, de Corina Cîndea.

3 comentarii:

  1. Multumesc frumos pentru recenzie, Denisa, ma bucur ca ti-a placut! <3 :*

    RăspundețiȘtergere
  2. felicitari pentru inca o recenzie superba

    RăspundețiȘtergere
  3. O recenzie exceptionala, se face remarcata prin curiozitatea pe care ti-o starnesc cuvintele si textul foarte bine scris, chiar exceptional. Cu un aer pervers si in acelasi timp plin de rafinament ne molipseste cu atractia lor erotica, ne copleseste cu sentimentele lor. Felicitari!

    RăspundețiȘtergere