12 feb. 2017

Recomandare serial - Supernatural (2005)

Chiar dacă este un serial destul de cunoscut, și majoritatea ați auzit de el, nu pot să nu menționez si eu de el. E unul din puținele seriale care chiar mi-a captat atenția și m-a făcut să-l vizionez până la capăt.
Mai jos o să vă dau câteva detalii despre el.



Descriere:
"Supernatural" este povestea lui Sam si a lui Dean Winchester, doi frati uniti de acelasi destin: ei calatoresc prin tara cu misiunea de a gasi si a ucide cele mai infricosatoare creaturi ale intunericului, de care oamenii au auzit doar din legende si superstitii. In timpul acestei lupte cu raul, Sam descopera multe lucruri despre sine, despre care nu stia pana atunci. Incurajati de propriul tata sa se avante in aceasta aventura pentru a gasi creatura care le-a ucis mama cu multi ani in urma, cei doi frati declanseaza o adevarata vanatoare a demonilor. Vampirii, varcolacii si fantomele sunt doar cateva dintre creaturile cu care Sam si Dean se confrunta. Pe parcurs ei vor fi ajutati de catre ingeri, arhangheli si lupta lor impotriva fiintelor intunericului se va extinde si va capata dimensiuni "biblice", fiind in permanenta o batalie intre bine si rau, ingeri si demoni.                                                                                                                                                                                               




În principiu, SPN are de toate. Chiar dacă în mare pare este horror, sa știți că nu se bazează în totalitate pe asta. Tema principală a serialului este familia, deoarece Sam și Dean sunt puși la multe încercări de-a lungul celor 12 sezoane, încercări care vor pune la îndoială încrederea reciprocă, însă mereu vor trece cu bine peste toate obstacolele și la final vor realiza că familia e tot ce contează.
Pe langă toată drama și acțiunea din serial, Supernatural se transformă câteodată într-o comedie. Personajul Dean este genul de ”badboy” care mereu face haz de necaz sau ia peste picior monștrii. Și mai este Castiel, îngerul care trebuie să învețe anumite lucruri de pe Pământ.
Aici aveți câteva scene amuzante din serial, scenele mele favorite :






Supernatural e serialul în care personajele negative ajung să fie bune și îndrăgite (nu pot să mă abțin și să nu fac o paranteză. Crowley e un personaj care prin sezonul 8 îl super uram, și acum în sezonul 12 sunt îndragostită efectiv de el și ador acest personaj) și personajele bune...ei bine, ele ajung moarte. Știu, n-are logică, asta îmi spun și eu mereu.



Sloganul lui Sam si Dean e :  ”Saving people, hunting things, family business”
În serial veți întalni mai multe echipe : 

Chiar dacă are 12 sezoane, merită fiecare episod, n-o să regretați.
În prezent este serialul meu favorit.Sunt atăt de obsedată după el încât l-am terminat în 2 luni.
O mică descriere a celor "3 mușchetari” 

Și cum nu mă pot abține, trebuie să-i fac o mică descriere și lui Crowley, demonul care vrea doar să fie bun, care ajută la salvarea lumii de atâtea ori, ”bff”-ul lui Dean, copilul care a avut o copilărie îngrozitoare. 

Apucați-vă de Supernatural ! Nu știți ce pierdeți !







Trailerul filmului : 


Vizionare plăcută !
                  -Didi-

5 comentarii:

  1. Daca este Horror nu e pentru mine ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Supranatural in sus, supranatural in jos,😂😂😂
    Deja cred ca voi face o creza din acest lucru,nu stiam de ce sunt asa de popular serialul si de ce fetele sunt topite dupa el..acum stiu ca voi va uitati la frumusetiile alea😂😂😍😍
    Doamne chiar arata bine!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu zic că este un serial care merită fiecare cuvinţel bun, fiecare laudă. Am făcut o pauză lungă în urmărirea serialului, n-am mai urmărit în perioada martie 2015 - decembrie 2016, dar când l-am reluat m-am uitat continuu şi nu înţelegeam cum de am putut să-l las baltă...
    Oricum, are de toate, acţiunea este complexă, la fel şi personajele. Multe informaţii WOW şi de abia aştept următorul episod! :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Supernatural este marea mea iubire !!! Cel mai bestial serial ! Cel mai cel ! Are absolut totul ! Ador în special momentele funny ale lui Dean și Sammy. SPN Family ! si chiar ajungi să-l îndrăgești pe Crowley

    RăspundețiȘtergere