18 ian. 2022

RECENZIE „Insula Delicvenților: Începutul” – „Când o să ţi-o trag”... sună al dracului de mult cu o promisiune



Titlu: Insula Delicvenților: Începutul
   Autoare: Lexi B. Newman
  Editura: Stylished
An apariție: 2019
   Disponibilă: aici
   Rating: ★★★★

În Insula Delicvenților: Începutul, veți găsi imposibilul. Și cum să nu-mi înveselească ziua, stilul pe care îl abordează? Amuzant, tensionat, uneori pe alocuri obositor din punct de vedere, al protagonistei. M-a purtat prin toate stările posibile și am încercat să-i înțeleg comportamentul uneori complex, alteori, foarte pueril. Katherine Jane este un personaj autentic cu un caracter de invidiat, specific unei adolescente rebele, care vrea să demonstreze faptul că Insula îi poate fi o nouă casă, dar nu doar atât...





Ajunsă la un institut cu prestigiu pentru copiii cu probleme, delincventa noastră nu poate să stea nicio secundă cuminte. Problemele se țin scai de ea, iar temperamentul vehement nu o ajută mai deloc să iasă din scandaluri, mai ales în momentul în care îl întâlnește pe șeful adolescenților problematici, Monroe.








— Cum arată Monroe? întreb curioasă, continuând să lipesc pozele pe perete.
— De ce? Te interesează?
 — Vreau să ştiu pe cine urmează să ling pe faţă ca să-ţi demonstrez că nu mi-e frică de el.







Prima probă a nebuniei ei e neînfricatul Monroe, un om nuanțat al perversităților, care nu se lasă ușor păcălit, însă suficent de viclean încât să o atragă prin comportamentul său dificil. Linsul pe față e doar un pas în plus pentru a-l face pe acesta să o dorească, iar de aici până la război, mai e doar un pas. Și cum se spune, două caractere asemănătoare, nu prevestesc nimic bun. Dar totuși dragostea își face loc și în inima unor oameni neînțeleși, complicați, dați peste cap, care ascund sub măști, suflete blânde.







— Te rog, spune-mi că Monroe e tipul cu tricou alb, care stă la margine, o implor pe Fray. Ăla merită să-l ling tot, nu doar pe faţă. E atât de... argh!


Toată lumea fuge de Drake Monroe, adolescentul drogat și nebun. El e cheia spre realitatea pe care și-o dorește fiecare adolescent închis, distracție, fericirea conferită de droguri, preservative, băutură, la el găsești tot, deși e ilegal ceea ce face, parcă nimeni nu-l observă. Decât KJ, nebunatica care se bagă direct în gura lupului.

Conflictele dintre ei sunt apocaliptice, mereu cineva iasă șifonat din scandaluri, iar obsesia de a o avea îl înnebunește. E ușor să iubești sau mai bine spus e ușor să rănești persoane spunându-le că o faci spre binele lor.

 Pentru început, îmi eşti datoare cu un sex oral. Apoi mai vedem.


  




Dar complicațiile nu se termină aici, iar KJ fără să vrea, a intrat tocmai în vizorul celui mai  mare pedofil paznic din J.R.S. Maui, Alrick. Un bărbat impunător care se ține după o problematică care parcă face totul doar pentru a-l enerva. Atracția este inevitabilă, astfel că se trezește între doi bărbați frumoși și încăpățânați  care duc o luptă aprigă pentru ea, iar tot ceea ce poate să facă, e să privească de pe margine și să se gândească la o singură întrebare: Pe cine iubesc eu oare?






Nu e nimic mai delicios decât să citești o carte a unei scriitoare care-ți aduce zâmbetul pe buze, nu am simțit faptul că are 384 de pagini, iar lucrul acesta mă încântă. Se citește facil, iar replicile cu tentă sexuală conferă un plus romanului. Mi-a plăcut modul lejer de exprimare, parcursul personajelor, dar mai ales sfârșitul. Însă vreau să văd și un altfel de personaj creat de Lexi, diferit. Unul matur, stăpân pe situație, impunător, dar totuși să rămână pe stilul jucăuș. Îl aștept!

„Când o să ţi-o trag”... sună al dracului de mult cu o promisiune.

Insula e un roman care merită citit, prin urmare descoperiți-l!


Achiziționează Insula Delicvenților: Începutul de aiciPentru mai multe detalii despre noile titluri accesați site-ul Editurii Stylished dând un click aici


                                  Lectură plăcută!💙


3 comentarii:

  1. Super content, big like pentru postare!

    RăspundețiȘtergere
  2. Lucrurile nu funcționează doar până când faci alegerea corectă în viața ta. Am făcut alegerea corectă în viața mea când l-am contactat pe dr. DAWN, omul care este specializat în restabilirea relațiilor și căsătoriilor rupte. Sunt din București și sunt pe acest blog pentru a-i mulțumi Dr. DAWN pentru munca bine făcută. S-a asigurat că soțul meu a oprit planurile de divorț după câteva luni și a cerut să vedem un consilier și să ne rezolvăm diferențele. Nu mi-aș avea familia intactă astăzi fără ajutorul doctorului DAWN și de aceea îi las emailul: ( dawnacuna314@gmail.com )pentru a-ți restabili căsnicia sau relațiile rupte îl poți Whatsapp la: ( +2349046229159 )

    RăspundețiȘtergere