25 iun. 2017

Top 5 cărți din colecția Leda Edge


Pentru că Leda Edge este una dintre colecțiile mele preferate, m-am gândit să fac un top 5 al cărților care mi-au plăcut. Cărți pe care vi le recomand cu drag și sunt sigură că vor fi pe placul vostru.
 În caz că vreți să vă achiziționați cărți noi și nu știți ce să alegeți, iată câteva sugestii.
Țin să precizez că este topul MEU preferat.

 1. Blestemul câștigătorului, de Marie Rutkoski 


Acest roman, care face parte dintr-o trilogie, este alegerea perfectă dacă vrei să citești o carte și să nu o mai lași din mână. Mi-a plăcut extrem de mult povestea construită de autoare, personajele, chiar și coperta. 
De la ce să vă așteptați citind acest volum? 
Multă acțiune și suspans garantat
Războaie între popoare
Relația stăpân-supus
Conexiuni interzise
Iubire dincolo de limite
Asta e ce vă garantez eu că veți găsi într-o singură carte. 

Dacă vrei să afli mai multe, citește recenzia mea completă - aici

Volumul 2 apare în această vară, deci este o ocazie ideală pentru a vă apuca de primul volum.

 2. Trei coroane întunecate, de Kendare Blake 


Cu siguranță ați auzit de această carte. Nu-i așa că vă atrage coperta? Și pe mine!
Dar vreți să vă spun un secret?
Povestea din interior este la fel de atrăgătoare!
Trei regine, o singură coroană. Doar una va supraviețui.
Katharine, Arsinoe și Mirabella se vor lupta pentru titlul de regină a insulei Fennbirn
Fiecare este înzestrată de la naștere cu o putere specială. 

Dacă vrei să afli mai multe, citește recenzia mea completă - click aici

 3. Întoarcerea, de Jennifer L.Armentrout 


Simțiți nevoia de a citi ceva relaxant, amuzant și în același timp, o poveste bine construită? Atunci vă recomand cu mare drag să puneți mâna pe cartea aceasta. Și mai ales dacă sunteți fani ai seriei Lux, cu siguranță acest prim volum din seria Titanii va fi pe placul vostru. Poate vă va plăcea chiar și mai mult.

Dintotdeauna am fost pasionată de basme, legende, mituri, iar cartea aceasta este exact ceea ce mi-am dorit să citesc de multă vreme! În acest volum, ni se prezintă un univers aparte: Zeii și lumea lor. Este fascinant cum autoarea se joacă cu imaginația cititorului. 

Deci, dacă vă plac mitologiile și sunteți dornici de a afla mai multe informații despre Zei, cartea asta este potrivită pentru voi. 

Dacă vrei să afli mai multe, citește recenzia mea completă - click aici



 4. Magonia, de Maria Dahvana Headley 


Pășește în fantasticul univers creat de Maria Dahvana și vei fi uimit de talentul cu care creează ceva nou și inedit. 
Magonia este un tărâm fermecător, unde protagonista noastră, Aza, ajunge după ce moare. Aici întâlnește ființe ciudate, crezând că visează: rostrae, canwr, păsări cu piele albastră, cu pene colorate și ochi de culori nemaivăzute, un liliac-velă şi balene-furtună.

Dacă vrei să afli mai multe detalii, citește recenzia mea completă - click aici

 5. Până ne vom revedea, de Renee Collins 


Uneori, iubirea poate fi diferită. Ne-o demonstrează această carte, care m-a uimit prin simplitatea ei.
 Până ne vom revedea… de Renee Collins este o carte despre destinul a doi oameni diferiți, din lumi diferite. Nici măcar diferența de un secol dintre Cassandra și Lawrence, nu îi împiedică pe aceștia să se îndrăgostească unul de celălalt.
O carte emoționantă care ilustrează adevărata iubire.

Dacă vrei să afli mai multe detalii, citește recenzia mea completă - click aici


Acestea au fost recomandările mele. 
Voi ce alte cărți din colecția Leda Edge îmi recomandați?
Ce cărți au reușit să se strecoare printre preferatele voastre?


14 comentarii:

  1. am doar Magonia, dar astept sa o citesc dupa ce va aparea si volumul 2.

    RăspundețiȘtergere
  2. De cand am auzit prima data de ea, "Trei coroane intunecate" ma atrage sa o citesc. Dupa aceasta recenzie am un motiv in plus. Imi place foarte mult cum ai descris cele 5 carti:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Mă bucur extrem de mult că ai făcut acest top, din care mă bucur chiar mai mult că am doar o carte necitită, adică Întoarcerea, dar pe care sper să pun mâna cât mai curând! Am terminat de citit de curând toată trilogia Blestemul câștigătorului, pentru că, exact cum ai specificat și tu, nu am putut să o las din mână și nici nu am vrut să aștept 100 de ani până se traducea și continuarea, mai ales după ce final îmi oferise prima, genul ăla de final care te face să îți smulgi părul din cap =))) Pot să îți spun doar că a doua carte este extrem de frustrantă, iar sfârșitul celei de a treia cărți te va liniști ( are final ok, mi-a ajuns la inimă, nu e în genul Divergent =))).
    Despre Trei coroane întunecate nu pot spune decât că o citisem înainte să apară în limba română, de la prietena mea cea mai bună, și mi-a plăcut maxim, mai ales plot twist-ul și mind fuck-ul pe care ni-l dă autoarea la sfârșit, la care nu m-am așteptat în veci și care a răsturnat toată ierarhia, toată ordinea inițială a cărții, și cum normal că trebuie să fie și ceva frustrant în povestea asta, acum aștept cu nerăbdare următorul volum.
    Magonia mi s-a părut o lectură foarte originală, poate cea mai originală pe care am citit-o vreodată. M-a lăsat holbânu-mă la pereți pentru vreo 2 minute bune.
    La Până ne vom revedea am plâns de nu mi-am mai revenit vreo 3 zile =)). Dureros și atât de frumos în același timp, cum numai o asemenea situație foarte complicată cum au cei doi poate crea. Și acum mă mai uit prin ea când simt nevoia, rămânând una dintre cărțile mele preferate <3

    RăspundețiȘtergere
  4. Astept de o groaza de timp sa imi cumpăr blestemul castigatorului si trei coroane întunecate:((( sunt niste carti foarte bune, am citit recenziile si mi se pare ca fiecare are propria ei vointa care te atrage spre ea pentru a o citii. Itu recomand Nerve, dar probabil ai citit o, pe mine m a marcat foarte tare si filmul si cartea, in ciuda diferentelor dintre cele doua, nici una nelasandu te in pace pana nu le termini.

    RăspundețiȘtergere
  5. Alegerea de Kiera Cass , a fost cea care mi-a schimbat vara prin frumusetea si dragostea pe care o inspirau amandoi si rebeliunea care intervenea intotdeauna.
    Recomandarile sunt foarte frumoase , cred ca o sa ma apuc sa le citesc si sa las deoparte celalalte carti de pe lista mea .

    RăspundețiȘtergere
  6. In primul rand, vad cum excelezi din ce in ce mai mult in a scrie, iti admir foarte mult interesul pentru citit si chiar mi-as dori sa te cunosc intr-o zi, draga scriitoare. Ai ales niste carti minunate si pline de mister, insa din nefericire doua dintre ele imi sunt straine. De aceea imi este ceva mai greu sa spun parerea despre ele. "Pana ne vom revedea" mi se pare cea mai buna dintre ele si o recomand. Originalitatea cartii face ca aceasta sa fie un exemplu pentru altele, evident ca m-am si emotionat cititnd-o, intr-un sfarsit am plans, si la fel ca tine rareori mi se intampla asta. Actiunea se prezinta a fi o enigma ce sincer ma depaseste. Finalul este unul de proportii, foarte impresionant si greu de deslusit tainele sale. "Intoarcerea" este o carte foarte captivanta, dupa parerea mea poate printre cele mai cuceritoare romane despre legende, mituri si zei. Farmecul acestei carti consta in indiscretie, imaginatie iti este pusa la incercare. "Trei coroane intunecate" m-a fascinat in primul rand prin coperta sa foarte atragatoare si impunatoare. Misterele se ascund dupa fiecare coltisor gata sa de incolteasca. Minunat si surprinzator. Actiunea este la fel de captivanta si atragatoare ca si coperta. Recomand si din nou felicitari scriitoarei cartii si nu in ultimul rand a recenziei!

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce nu am citit din cartile enumerate de tine sunt Blestemul castigatorului si Intoarcerea, dar amandoua fac parte din tbr-ul meu. Cel mai mult mi-a placut Trei coroane intunecate si personajul meu favorit este Arsinoe. D-abia astept volumul 2.
    Eu am citit recent Cele 13 motive si mi-a placut muuult, iar o carte pe care o mai recomand de la Leda Edge este Jocul coroanei.

    RăspundețiȘtergere
  8. De la Leda Edge am citit Cele treisprezece motive și mi-a plăcut foarte mult și o recomand, însă serialul este mult mai bun, este complex și nu se compară, după părerea mea. În bibliotecă mă așteaptă Anna în veșmânt de sânge și sunt sigură că o să îmi placă mult.

    RăspundețiȘtergere
  9. Particip la un concurs,iar unul dintre premii este "Trei coroane intunecate".Doamne,cat de mult imi doresc sa o citesc!😅

    RăspundețiȘtergere
  10. Spre ruşinea mea n-am citit niciuna dintre aceste cărți! :(
    Dar "Magonia" si "Blestemul castigatorului" se afla in biblioteca mea! 😍

    RăspundețiȘtergere
  11. Blestemul castigatorului ramane in continuarea preferata mea. Intoarcerea nu am citit-o asa ca nu sunt foarte sigura daca ar reusi sa o detroneze, dar vad ca foarte multa lume o lauda si o adauga in topuri asa ca cine stie,pana la sfarsitul anului poate o sa se produca si ceva surprize in topul meu

    RăspundețiȘtergere
  12. Drăguț top. Eu am de la Leda Edge Cele 13 motive, Jocul Coroanei și nu cred că mai am vreo una. Am citit doar Cele 13 motive și mi-a plăcut foarte mult, așa că ți-o recomand, desigur dacă te atrage, nu e pe gustul multora.😘😍

    RăspundețiȘtergere
  13. Trei coroane intunecate a fost atât de minunata, a fost o carte cu toate ingredientele necesare și abia aștept să apara si urmatorul volum.
    De la editura Leda poti sa încerci și "Vampirii din morganville" o serie destul de ieftina.

    RăspundețiȘtergere
  14. si am revenit ca sa ma laud ca o sa primesc Trei coroane intunecate saptamana viitoare. :D

    RăspundețiȘtergere