3 iun. 2017

Recenzie - „Prefă-te că mă iubești”, de Georgiana Sandu



Titlu: Prefă-te că mă iubești
Autoare: Georgiana Sandu
Editura: Tritonic
Colecția: Casmir
Nr. de pagini: 628
Seria/trilogia: Prefă-te că mă iubești
Disponibilăaici.



O seara, o cina în familie și câteva zâmbete forțate. Pare un târg rezonabil prin care poate scăpa de cel mai mare dușman al ei. Asta crede Jenn când acceptă să joace rolul de iubită pentru cel mai râvnit burlac al Americii. Henry e fiul moștenitor al unei averi impresionante, dar încăpățânarea de a-i demonstra tatălui său că nu e doar un muieratic cheltuitor, îl duce la extrema de a-si angaja " logodnica perfectă ". Setea pentru bani îi orbește și ajung la un pas de catastrofa. Dintr-un joc de-o seară, se trezesc la un pas de căsătorie, iar pasiunea ce începe să încolțească pe sub furie nu le e deloc de ajutor.
Prefă-te că mă iubești este un roman ce îmbină elemente ce pur și simplu te captivează. Reacțiile personajelor, situațiile în care sunt puse, până la cea mai mică scenă din roman îți provoacă o stare de bine. Eu am început cartea acum două zile și deja am terminat-o, și are 628 de pagini.

Georgiana are un stil excelent, știe atunci când trebuie să codimenteze povestea, știe unde să oprească autodistrugerea personajelor, dar cel mai important, știe când să le ofere personajelor sale, "ancore" pentru a se salva. Dacă nu ați citit această carte sau nici măcar o carte scrisă de această tânără scriitoare talentată, vă invit să o faceți pentru că nu veți regreta.


Jennifer Rey este o fată extrem de frumoasă, deșteaptă și al naibii de sexy și încăpățânată.
Muncește din greu pentru un viitor care i-a fost răpit, încă de mică. Orfană, fără niciun sprijin în viață, își duce cu mândrie greutățile vieții, încă de la o vârstă fragedă. Știe ce e aceea "luptă tu cu viața, pentru că nimeni nu o va face în locul tău", și în ciuda acestor greutăți, zâmbește în continuare. Îi este greu să se atașeze de persoane, pentru că durerea dezamăgirilor ar distruge-o, așa că nu rămâne decât să se închidă în carapacea ei. Unica ei prietenă, Samantha, reprezintă singurul sprijin pentru frumoasa Jenn. Aceasta este o fire extrem de orgolioasă, iar atunci când cel mai râvnit burlac îi propune să fie iubita acestuia pentru o singură noapte, între cei doi izbucnește incendiul ce riscă să ardă totul în calea lor, iar ei cei doi vor cădea pradă flăcărilor pasiunii.

O singură noapte alături de cel mai sexy bărbat + un inel găsit din întâmplare și o avere ce așteaptă să fie primită, creionează o poveste autentică și extrem de interesantă.






Henry Steward este cel mai râvnit bărbat, arogant, încrezător. Plin de tatuaje și cu un corp aproape perfect, Henry reușește de fiecare dată să o enerveze pe Jennifer. Chiar și atunci pe plajă când o lovește cu mingea de volei, iar ea cade și se lovește la nas. Inițial crezând că s-a lovit într-un crap, însă la final găsește frumosul inel cu diamant roșu ca sângele. Un inel de logodnă la prima vedere inofensiv, însă pe parcurs se transformă în necazuri împletite cu pasiunea celor doi.




Acțiune


Fratele lui Henry, Rayn - în ochii părinților acestora este băiatul perfect, mereu acolo când ai nevoie. Atunci când el le spune părinților că le-o va prezenta pe frumoasa și inteligenta lui iubită, Henry strecoară și el o minciună mică și nevinovată: Are și el o iubită și o va prezenta la cina organizată de părinții lui. Știind ca s-ar putea ca minciuna aceasta să nu țină prea mult, se gândește să nu se prezinte la acea cină, însă îi vine ideea genială de a-şi căuta iubita perfectă pentru o singură noapte.
Unde o va căuta?
Unde o va găsi?
Cine va fi aceasta?
Dar oare va reuși să-i mintă?

În plan secundar îl găsim pe bunicul lui Henry, Russell Steward care și-a câștigat averea cu hergheliile de cai. Boala de care suferă s-a agravat și în orice moment îi pot ceda plămânii. Astfel bătrânul și vicleanul Russell vrea să lase pe mâna unui moștenitor de-al său tot imperiul pe care l-a clădit în ani întregi de muncă. Așa că are o singură condiție: Cine se căsătorește primul dintre cei doi nepoți, va moșteni cele 3 herghelii.
Mmm... oare Henry va face față provocării?
Va fi ușor de păcălit Russell sau cei care vor fi păcăliți în cele în urmă vor fi doar Jennifer și Henry?

O carte extrem de frumoasă, ușor de citit si complexă, vă așteaptă să o descoperiți.
În primul volum îi avem în plan principal pe Henry și Jennifer, dar sper ca în al doilea volum să dăm și peste Ryan și Samantha. Am așa o presimțire că răul Ryan va deveni bun, sau cel puțin așa sper.




7 comentarii:

  1. Interesantă recenzie, felicitări! Eu am cartea si sper sa o citesc curând.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ador această carte, am citit-o cu sufletul la gură, am plâns, am râs şi am simțit exact ce au simțit şi personajele.

    RăspundețiȘtergere
  3. Am citit cartea pe Wattpad şi dacă, tipărită, nu are multe schimbări, atunci e genială! <3

    RăspundețiȘtergere
  4. Interesanta recenzie felicitari si am citit-o

    RăspundețiȘtergere
  5. cred ca am vazut un film cu un subiect asemanator. filmul nu mi a trezit niciun sentiment. poate reuseste cartea. poate.

    RăspundețiȘtergere
  6. Am citit-o pe Wattpad ! Era preferata mea din biblioteca virtuală ! E bestială !

    RăspundețiȘtergere