21 iun. 2017

Recenzie - „Iubire periculoasă. Cercul vieții”, de Georgiana Sandu

Titlu: Cercul vieții
Autoare: Georgiana Sandu
Editura: Tritonic
Colecția: Casmir
Serie/trilogie: Iubire periculoasă
Nr. de pagini: 522
Disponibilăaici.

Kath incepe sa dezgroape secretele iubitului ei si asta nu se intampla intr-un mod placut. Harris incearca sa ii ascunda adevarul cat mai mult cu putinta, dar dusmanii sunt hotarati sa nu ii dea pace, iar o afacere esuata a bandei din Seattle o aduce pe iubita lui fix in mijlocul unui razboi sangeros. Cursele de masini intre adolescenti se transforma peste noapte intr-o lupta de strada pe viata si pe moarte.
Harris Stone e un adolescent orfan, infiltrat prea mult intr-o banda de raufacatori din care nu mai poate iesi - si nu vrea sa iasa. Kath il cunoaste pe adevaratul traficant de arme, seful lui Harris, iar acesta dezvaluie secrete care o inspaimanta si o fac sa isi dea seama ca nu e suficient de puternica sa iubeasca un asemenea om.Dragostea pentru el se transforma in condamnarea ei, si fiecare zi devine un dans al mortii din care nu mai poate iesi.


Iubire Periculoasă, volumul 2 ~Cercul Vieții~ ne oferă din nou imaginea luptei pentru iubire și protecție. Îi avem din nou în prim plan pe Harris și Kath, care se transformă peste noapte din adolescenți plini de hormoni, în adevărați adulți care sunt gata să ia orice decizie.
Harris Stone este "negustorul morții", un adolescent orfan care face parte dintr-o bandă de traficanți de arme. E un bărbat plin de secrete îmbrăcate în sânge și ascunse bine într-un colț al minții.

Însă, Kath i le descoperă, iar el trebuie să îi ofere răspunsuri la toate întrebările ei, astfel riscă să o piardă.
Stone este tot ceea ce o femeie nu ar vrea, în afară de trupul frumos sculptat. Comportamentul neadecvat îl face în ochii tuturor un personaj negativ care inspiră doar frică, însă sub această mască a indiferenței, a răului, există un copil inocent și pur. Un copil care plânge în întunericul în care a fost aruncat, după iubirea care i s-a furat încă de la o vârstă fragedă. Își dorește să fie protejat și iubit, însă tot ceea ce primește în schimb e ură și durere.

Kath în acest volum a evoluat considerabil, din fata drogată de la început a ajuns dependentă de un alt "drog", un drog ce o face fericită, chiar dacă știe că i se ascund lucruri.

Ea e îngerul lui, iar el pentru ea reprezintă demonul care o ține în viață. Amândoi sunt adepții vitezei, ambii iubesc adrenalina și pericolul, însă atunci când e pusă chiar în fața acestuia, totul ia o întorsătură drastică.
Mama sa se mărită și își dorește ca fiica sa să asiste la ceremonie, însă încăpățânarea lui Kath nu o prea ajută. Harris e mereu lângă ea și o sfătuiește cum știe el mai bine, astfel încât încăpățânarea lui Kath pierde teren în fața dominației lui Harris.

În acest volum facem cunoștință și cu gelozia lui Stone față de Zac, pe care nu-l suportă. Avem ocazia de a cunoaște un pic din Cursele Condamnaților de care vom auzi cu siguranță în celelalte volume și avem un secret dezvăluit, un secret pe care Harris l-a păstrat cu sfințenie până acum. Însă a venit timpul ca adevărul să iasă la suprafață, iar minciunile să piară sub lumină.

Mi-a plăcut cum a evoluat relația dintre cei doi, ajungând la concluzia că dragostea poate vindeca și cele mai grave răni. Astfel, cuplul Harris-Kath sunt exemplul pur că fericirea poate fi compusă din două părți distincte.


Citește și recenzia primului volum - click aici





7 comentarii:

  1. Foarte bine structurată recenzia! Nu am citit încă nici primul volum al seriei scrisă de Georgiana Sandu, iar recenzia ta mi-a strârnit pofta mai mult decât mai așteptat =))) Cu alte cuvinte, îmi doresc să citesc seria de trei ori mai mult. Nu sunt adepta relațiilor controversate, mi se par, de obicei, clișeice, însă relația dintre Harris și Kath mi se pare ieșită din tipare, o poveste de viață indedită care îmi va pune mintea și sufletul la încercare, ceva ce nu voi putea rata. Sunt convinsă că aceasta carte, dar și precedenta ei nu oferă doar o lecție de dragoste, ci mult mai mult decât atât, iar misterul și suspansul nu vor lipsi <3 Sper că voi putea pune mâna pe ea într-un viitor apropiat !

    RăspundețiȘtergere
  2. am cumparat si vol 1 si 2.. imi place varianta de pe wattpad.

    RăspundețiȘtergere
  3. de cate ori vad cartea imi amintesc cu cata disperare am cautat o, pentru ca o voia o ruda cadou. bad memories!:))

    RăspundețiȘtergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  5. Minunata recenzie! Am citit ambele volume, de curand le-am si terminat. Ma bucur sa citesc o alta recenzie foarte bine scrisa de catre scriitoarea articolului. Fiecare cuvintel te introduce si de indeamna sa citesti intreaga carte, te varasc in mijlocul actiunii fara voia ta, fara a depune vreun efort. Dupa parerea mea, aceasta recenzie vine ca si o invitatie la lectura dar si ca provocare din care nu lipsesc misterele ce il vor tine pe lector intr-o stare continua de suspans si tensiune, in asteptarea deznodamantului .Felicitari scriitoarei cartii si a articolului!

    RăspundețiȘtergere
  6. Am citit primele două volume când încă erau pe Wattpad și mi-au plăcut mult, de aceea sper să am ocazia să citesc și cărțile în varianta publicată. Felicitări pentru recenzie! Mi-a plăcut mult. Ah, și, lecturi frumoase îți doresc! <3

    RăspundețiȘtergere