30 mai 2017

Recenzie - „Întoarcerea lui Rafe MacKade”, de Nora Roberts


Titlu: Întoarcerea lui Rafe
Autoare: Nora Roberts
Editura: Litera
Colecția: Cărți Romantice
Nr. de pagini: 240
Seria/trilogia: Frații Mackade
Disponibilăaici.
Sponsorizare: Diverta



Frații Mackade au căutat întotdeauna necazurile cu lumânarea, iar Rafe Mackade nu făcea excepție. Înalt, impunător și rebel, Rafe și-a folosit pumnii în numărate lupte - și buzele pe nenumărate femei. La zece ani după plecarea precipitate din Antietam, Maryland, băiatul cel rău s-a întors pentru totdeauna. Devenind un bărbat de succes, care a lăsat viața aventuroasă în urmă - însă tot periculos de chipeș-, Rafe Mackade face intregul orășel sa vuiasca, numele lui ajungând pe buzele tuturor. Frumoasa Regan Bishop, venită doar de 3 ani în micul oraș, este intrigantă cum poate un bărbat să stârnească atâta vâlvăprin simpla prezență. Dar este pe cale sa afle motivul când reședința Barlow devine proprietatea fiului rătăcitor, iar aceasta, hotărât sa o restaureze, o angajează să îl ajute sa mobileze conacul. Însă Rafe Mackade se dovedește a fi un bărbat ca nimeni altul- și Regândit ba ajunge sa ajungi flexibil pe propria piele ce înseamnă asta...

Seria Frații Mackade este formată din Întoarcerea lui Rafe Mackade, Mândria lui Jared Mackade, Inima lui Devin Mackade și Subjugat lui Shane MacKade.

Atunci când "băiatul rau" decide sa se întoarcă în oraș cu gândul de a restaura vila Barlow, care după spusele altora ar fi bântuită, o întâlnește pe frumoasa și dichisita Regan, aceasta fiind specialistă în clădiri vechi și totodată patroana unui Anticariat.

Este cea mai potrivită pentru ceea ce căuta Rafe, iar colaborarea lor nu va fi doar pe plan profesional, ci și pe plan amoros. Orgoliul lui Rafe și mândria lui Regan se duelează încă de la început, atunci când ea îl va refuza categoric.



Regan Bishop este o femeie puternică, ce nu se dă la o parte din a lupta și care nu se lasă dirijată de nimeni. Îi este teamă să nu devină ca mama sa - să depindă de un bărbat și să se transforme în "umbra" acestuia.
Este bună prietenă cu Cassie, mama a doi copii minunați, însă cu un soț violent ce o maltratează fără niciun motiv. Regan vede tot ceea ce se întâmplă, dorește să o ajute pe Cassie, însă aceasta se încăpățânează să rămână lângă un bărbat la bine și la rău. Acest lucru o stimulează și mai mult pe Regan și muncește din greu pentru a nu ajunge o păpușă în mâinile unui barbat, însă toate planurile ei sunt date peste cap când îl întâlnește pe frumosul, arogantul și încrezătorul Rafe, care îi va schimba cu totul principiile.



Rafe Mackade, bărbatul chipeș, aspiratorul de femei și tipul plin de bani, îi cade încă de la început privirea pe frumoasa Regan. Însă, se va lovi inevitabil de refuzul ei vehement, atunci când acesta dorește să avanseze și să treacă de la planul profesional, în planul amoros.
Rafe este adeptul provocărilor, iar atunci când se ivește una nu o refuză, ci din contră, o acceptă. Regan și Rafe își pariază dragostea, iar cine se va îndrăgosti primul, va pierde. Astfel, dacă Rafe în termen de o lună se îndrăgostește de ea, îi va recita poezii și îi va aduce un buchet de flori, iar dacă pierde ea acest pariu, va intra în tavernă îmbrăcată într-o fustă mini roșie și va juca "nouă bile". Mici provocări le vor condimenta viața, însă nu știu că în spatele acestora se va află mereu adevărul.



Cine va pierde și cine va câștiga?
Ce se va întampla cu Cassie și cu copiii săi?
Totul, în acest roman exploziv.



Romanul recenzat a fost oferit de către librăria online Diverta, în urma colaborării cu aceasta. 
Vă invit să vizitați site-ul lor și să aflați ce reduceri au, deoarece au prețuri foarte bune.
Sunt sigură că veți găsi măcar o carte pe placul vostru.

Achiziționează Întoarcerea lui Rafe MacKade, de Nora Roberts, de aici.


4 comentarii:

  1. am citit aceasta serie pentru ca ador cartile Norei

    RăspundețiȘtergere
  2. nu am citit niciocarte din seria aceasta. pur si simplu, nu pot sa gasesc niciun aspect care sa mi mentina interesul, oricat de bine scrisa ar fi recenzia sau cat de draguta pare cartea. :(

    RăspundețiȘtergere
  3. Nora Roberts e una din preferatele mele !

    RăspundețiȘtergere
  4. O ador pe Nora Roberts, este una dintre seriile ei care mi-a placut enorm, este o lectura usoara si relaxanta!

    RăspundețiȘtergere