11 mar. 2017

10 lucruri pe care probabil nu le știai despre seria Divergent



1. Theo James nu a vrut nicio dublură. S-a ocupat personal de toate scenele de luptă și toate cascadoriile!



2. Kate Winslet era gravidă în 5 luni pe vremea când filma Divergent. Toate scenele ei au fost terminate în patru săptămâni, dar la un moment dat a trebuit filmată doar de la brâu în sus. Din același motiv o vedem adesea cu dosare și iPad-uri în brațe – ca să-și acopere burta.


3.Tris are 16 ani și e jucată de Shailene Woodley, care are 23 de ani. Four are 18 ani în carte, iar actorul Theo James are 30 de ani.


4.Shailene Woodley a fost SINGURA actriță luată în calcul s-o joace pe Tris. Woodley chiar a refuzat rolul inițial, dar a fost convinsă de Jennifer Lawrence să accepte.



5.Shailene Woodley și Ansel Elgort au mai jucat împreună în ,,The Fault in Our Stars”. Dacă în Divergent sunt frați, dincolo sunt iubiți.



6.Producătorii au fost nevoiți să ,,cenzureze” foarte mult din violența cărților pentru a păstra statutul PG13 (interzis minorilor sub 13 ani). Mai mult decât atât, în primul draft al filmului Divergent era o scenă… fierbinte cu Tris și Four, dar a trebuit scoasă.



7.Shailene Woodley și Miles Teller sunt foarte bun prieteni. Amândoi au recunoscut că le-a fost foarte greu să se bată în film.



8.Autoarea Veronica Roth apare câteva secunde în primul film ca unul dintre membrii facțiunii Dauntless. În scena capturării steagului, ea este cea care deschide ușa și ajunge prima pe acoperiș.


9.Al doilea film din serie, Insurgent, se bazează foarte puțin pe romanul lui Veronica Roth. Filmul și cartea au povești foarte diferite. Spre exemplu, în roman nu se vorbește nici despre cub, nici despre simulări. În plus, foarte multe personaje din carte au fost excluse complet din film (cum ar fi Zeke, Shauna, Fernando, Robert, Susan și Cara).


10.Sărutul dintre Shailene Woodley și Theo James din Insurgent a fost desemnat cel mai bun sărut la Teen Choice Awards.




VOI ȘTIAȚI ACESTE LUCRURI ? 


SURSA : 


10 comentarii:

  1. Nu stiam aceste lucruri despre "Divergent" si nici nu am citit seria ...sper sa reusesc într-o zi :))
    Multumesc de informatii!😍

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu am citit seria, deci nu le ştiam... nici filmele nu le-am vizionat!

    RăspundețiȘtergere
  3. Habar nu aveam ..oricum eu sunt revoltata de scena pe care o scos-o..chiar voiam putina actiune 😂😂 bine un pic mai mult, dar merita...imi place foarte mult de actori principali😊❤❤

    RăspundețiȘtergere
  4. Merci pentru informatii. Nu ma uit la serial si nici cartea nu am citit-o.

    RăspundețiȘtergere
  5. Doar numarul 5 il stiam. Cand i-am vazut in Divergent, mi-am spus: stai asa, astia doi au jucat si in "Sub aceeasi stea", ca iubiti :)). In rest, waw. Si faza cu cubul din Insurgent chiar m-a facut curioasa. Abia astept sa ajung la al doilea volum :o

    RăspundețiȘtergere
  6. Habar nu aveam unele dintre ele..multumim pentru efoartul depus

    RăspundețiȘtergere
  7. O serie care m-a marcat, cu adevarat. Cărțile, deoarece ecranizarile au fost jalnice.

    RăspundețiȘtergere
  8. Ok, imi retrag cuvintele referitor la ecranizări. Tocmai am urmarit Allegiant si mi s-a părut cel mai reusit dintre toate. In plus, nu m-a lăsat cu acel regret la final, pe care l-am avut citind cartea.

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu stiam cam jumatate din toate astea...

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu știam ! Wow ! Iar vârstele lor ... nu se observă o diferență prea mare. Wow !

    RăspundețiȘtergere