7 feb. 2017

Recomandare serial : Riverdale

      M-am gândit să vă recomand un serial nou, care mie mi-a atras atenția încă de la primul episod.
      Dacă sunteți devoratori de seriale ca și mine, eu zic să dați o șansă și acestui serial, pentru că este foarte interesant și plin de mister. O să vă pun mai jos mai multe informații despre el, ca să vă formați o părere !


      Serialul îi are în centru pe Archie Andrews, pe prietenii săi și viața acestora într-un mic orășel numit Riverdale. Întregul oraș va fi marcat de dispariția unui băiat pe nume Jason Blossom, iar personajele vor încerca să deslușească misterul dispariției acestuia. 
      Acest serial are de toate, după părerea mea. Momentele amuzante se vor îmbina cu cele înfricoșătoare, vor fi răsturnări de situație și veți urmări cu suspans fiecare episod. 



      Serialul este difuzat pe programul american CW în fiecare joi, iar la noi episoadele apar vineri. Până acum sunt apărute doar două episoade, deci vă puteți apuca de el. Nu aveți nimic de pierdut.
      


Trebuie să precizez că îmi place prietenia dintre Archie și Jughead și sunt sigură că și vouă vă va plăcea. Sunt adorabili.

Urmăriți trailerul serialului :  




Vizionare plăcută !

8 comentarii:

  1. Cred ca noi deja il adoram pe Cole. =)))

    RăspundețiȘtergere
  2. Alt serial😂😂??? Offf.. trecut pe lista..

    RăspundețiȘtergere
  3. de asta seara o sa incep sa urmaresc si eu acest serial...multumim pemtru recomandare

    RăspundețiȘtergere
  4. Iubesc serialul acesta. Am auzit multe despre el și ieri m-am decis să îl încep. De mult timp nu am mai fost prinsă într-o poveste ca aceasta, plină de secrete.

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu vreau să mă uit, însă mi-e teamă că voi deveni obsedată şi 7 episoade nu sunt de ajung pentru mine.

    RăspundețiȘtergere
  6. Am auzit atâtea despre serialul ăsta de la niște prietene care m-au înnebunit cu el și în vara asta o să mă apuc și eu de el. Sper să îmi placă și mie la fel de mult!

    RăspundețiȘtergere