11 feb. 2017

Recomandare serial - Reign

             

Desfășurat în Franța anului 1557, serialul urmărește viața reginei Scoției, Mary Stuart, la curtea franceză în timp ce așteaptă căsătoria ei cu Francis, viitorul rege al Franței, cu care a fost logodită de la vârsta de 6 ani. La curte, Mary are de înfruntat atât politici schimbătoare și jocuri de putere, cât și sentimentele sale crescânde față de Francis și atenția romantică acordată de fratele bastard al lui Francis, Bash. Regina Catherine de' Medici, mama lui Francis, încearcă, în secret, să năruiasca căsătoria dintre fiul său și Mary, din cauza previziunilor profetului Nostradamus, care crede că această căsătorie va duce la moartea lui Francis. Serialul urmărește și legăturile amoroase ale însoțitoarelor reginei Mary, care sunt în căutare de soți la curtea franceză


Dacă sunteți pasionați de istorie ca și mine, Reign, e cel mai potrivit serial pentru voi. De când urmăresc acest serial știu istoria Franței, a Scoției și Angliei mai bine ca niciodată.
Personajele sunt carismatice, își joacă bine rolul, iar întâmplările istorice redate de actori te induc înapoi în secolul al XVI-lea.


După cum v-am spus, actorii sunt foarte carismatici. 
În prezent se derulează sezonul al 4-lea pe CW, dar voi îl puteți viziona online cu subtitrare în română.


Trailerul serialului : 



Vizionare plăcută ! 



5 comentarii:

  1. Merci de recomandare. Tot aud de acest serial dar pana acum nu i-am dat nici o sansa. Incep sa fiu tentata ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Uuuu....alt serial la care trebuie sa ma uit😧😢😢😢😢
    Doamne cate am...Am inceput cu lucifer si e asa frumossss😂😂😂

    RăspundețiȘtergere
  3. Uuuu....alt serial la care trebuie sa ma uit😧😢😢😢😢
    Doamne cate am...Am inceput cu lucifer si e asa frumossss😂😂😂

    RăspundețiȘtergere
  4. un serial minunat pe care nu trebuie sa il rateze niciun iubitor de filme\seriale

    RăspundețiȘtergere
  5. Istoricele sunt super interesante uneori. Trebuie sa aibă acea transpunere a detaliilor cât mai buna ca să dea nota de realism. Un serial făcut cum trebuie sau un film,te învață mai mult decât un manual de istorie. Anyway, pare interesant, poate o sa ma uit. Dacă îmi place, te anunț :)

    RăspundețiȘtergere