9 feb. 2017

Recomandare serial - Arrow





Arrow este un serial de televiziune american creat în genurile acțiune, aventură, dramă supranaturală cu supereroi. Serialul este creat de Greg BerlantiMarc Guggenheim și Andrew Kreisberg. Se bazează pe personajul fictiv Green Arrow, un luptător mascat care luptă împotriva infractorilor, și care apare în cărțile de benzi desenate publicate de DC Comics. A avut premiera în America de Nord la The CW Television Network în data de 10 octombrie 2012, transmiterea internațională fiind programată la sfârșitul aceluiași ani.

Serialul prezintă aventurile miliardarului playboy Oliver Queen, interpretat de Stephen Amell, care, după ce naufragiază cinci an pe o insulă necunoscută, se reîntoarce acasă pentru a lupta cu infracțiunea și corupția ca un justițiar secret, a cărui armă este un arc cu săgeți. În Arrow vor apărea, de asemenea, și alte personaje DC Comics. Pentru a ajuta la promovarea acestui serial, a fost lansată și o carte de benzi desenate.

Dacă sunteți fani ai serialelor de acțiune, polițiste, cu și despre supereroi, atunci eu vă recomand din tot sufletul acest serial. Trebuie să recunosc că la început am fost sceptică în a începe acest serial, dar după primele 2 episoade m-a convins că trebuie vizionat. Creeză dependență ! 






      În prezent se derulează sezonul 5 al acestui serial. Eu am terminat primele 4 sezoane într-o lună, deci se poate observa obsesia mea pentru Arrow.

Dacă vă plac serialele cu multă acțiune, cu supereroi, atunci vă recomand acest serial din tot sufletul. 
De asemenea, puteți urmări încă trei seriale similare : 

-Supergirl-

-The Flash-

-Legends of Tomorrow-


  TRAILER : 


6 comentarii:

  1. Am urmarit la TV vreo 2-3 episoade dar nu prea m-a atras. Nu stiu de ce insa ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Uuuuuu....abia astept sa vizionez si eu acest serial si sa-l cunosc pe Arrow..

    RăspundețiȘtergere
  3. am urmarit primele 3 sezoane si mi-a placut, acum trebuie sa recuperez si restul episoadelor

    RăspundețiȘtergere
  4. am urmarit primele 3 sezoane si mi-a placut, acum trebuie sa recuperez si restul episoadelor

    RăspundețiȘtergere
  5. daca tie ti se pare putin 4 sez intr.o luna , eu le.am terminat pe toate intr.o saptamana si 2 zile =)))

    RăspundețiȘtergere
  6. Am tot vrut sa maapuc de arrow, deoarece am auzit de la fratele meu ca e destul de bun. Acum, ca am văzut și aici ca e recomandat, ma gândesc sa încep bara asta în vacanță

    RăspundețiȘtergere