28 feb. 2017

10 lucruri pe care probabil nu le știi despre Supernatural



 1. Inițial, titlul a fost gândit să fie Unnatural, și nu Supernatural.

 2. Pentru primul sezon, s-a alocat un buget de 20.000 de dolari. Include banii cu care au fost plătiți actorii + costurile pentru efectele speciale.

 3. Deși scena cu albinele din primul sezon, episodul „Bugs“, a părut foarte reală, nu au fost folosite albine adevărate, evident! Un motiv este și faptul că Jared Padalecki este alergic la puful care acoperă abdomenul albinelor.

 4. În sezonul 4, Castiel (Misha Collins) poartă peste 80 de trenchiuri. De ce? Din cauză că la sfârșitul fiecărei scene, trenchiul cu care era îmbrăcat era ars. Erik Kripke, producătorul serialului, este cel care a venit cu ideea. De ce? Din motive care nu au fost dezvăluite până acum.

 5. Personajul Dean Winchester a fost gândit inițial să fie interpretat de un actor cu origini asiatice. Producătorul serialului a sugerat, însă, că pentru a fi mai convingător, e preferabil ca frații lui Winchester să aibă aceeași origine.

 6. În sezonul 3, episodul „Time is On My Side“, la minutul 24 și 33.5 secunde, vei vedea o fotografie cu Erik Kripke, producătorul serialului, la petrecerea de aniversare a 24 de ani.

 7. Inițial, Sam Winchester și Ruby ar fi trebuit să se căsătorească la sfârșitul sezonului 4. Dar cum Jared și Gen, actorii care dau viață celor două personaje, s-au căsătorit și în viața reală, scenariștii au considerat că e plictisitor să se întâmple același lucru și în film.

 8. Același lucru ar fi trebuit să se întâmple și cazul sarcinii lui Ruby, care ar fi urmat să aibă un copilcu Sam.

 9. Contrar așteptărilor, numele lui Bobby Singer nu are nici o legătură cu regizorul Robert Singer, ci cu artistul de muzică reggae Bobby McFerrin și actorul Raymond Singer.

 10.  În sezonul 5, episodul „99 Problems“, vei auzi versurile piesei lui Jay Z care are același titlu, „99 Problems“.


Voi știați despre cele zece lucruri enumerate mai sus ? 

Sursa :

 http://bravonet.ro




7 comentarii:

  1. Ştiam multe dintre ele, în afară de cele cu Sam şi Ruby. Oricum, articolul e super interesant, fiind o fană înfocată.

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu cum nu urmaresc serialul , nu pot sa zic decat ca dupa cel voi vedea cred ca ma vor interesa aceste curiozitati interesante de astfel.. Bravo

    RăspundețiȘtergere
  3. Mulțumim pentru curiozitățile aduse! Eu una nu știam niciuna din cele 10.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu știam mare parte ...Wow. Serialul meu preferat, dar nu știam chestiile astea

    RăspundețiȘtergere
  5. Am început să ma uit de curând la Supernatural,am văzut doar 2 episoade dar nu cred că voi mai continua, nu îmi plac filmere horror si Supernatural este cam horror 😂😂.

    RăspundețiȘtergere
  6. Okey, pe astea chiar nu le stiam, wow! Mi-a parut rau ca au scos-o pe Ruby din serial.

    RăspundețiȘtergere