TFU INSTAGRAM

Ioana

Bună și bine ai venit pe blogul nostru! Sperăm să te încântăm cu postări interesante și să vă placă tot ce noi ne-am propus pe viitor.
Numele meu este Ioana și sunt una dintre adminele paginii și blogului The Fictional Universe. Mă bucur că sunt o parte a acestui întreg, deoarece sunt o fană înfocată a cărților și a tot ce ține de lumea ficțiunii.

Pe lângă faptul că ador să citesc, mă încântă și pictura, desenul grafic, geometric și schematic. Îmi place să creez tot felul de lucruri utile, în special semne de carte personalizate.Deși nu ne cunoaștem personal, am găsit atât în adminele acestui blog niște persoane grozave, prietenoase și carismatice, cât și în voi, copii minunați, prieteni adevărați, cu care îmi pot împărtăși pasiunile.
Ador cărțile de genul fantasy și SF. Sunt preferatele mele deoarece îmi place să descopăr alte lumi, legate de viitor, sau de magie și vrăjitori.  • Seriile mele preferate sunt următoarele: cele trei scrise de Cassandra Clare (Instrumente Mortale, Dispozitive Infernale și Uneltiri întunecate), Mila 2.0, trilogia Miss Peregrine, Harry Potter, Regina Roșie, Labirintul și Al cincilea val.
  • Ca și seriale, urmăresc Once Upon a Time și Pretty Little Liars.
  • Am multe filme preferate, dar în top se află: Love Rosie, Me before you, Doctor Strange, Divergent, If I stay, Hoțul de cărți și seria Harry Potter.


Nu am um citat preferat la momentul actual, îmi place să descopăr câte unul în fiecare carte pe care o citesc, ce își lasă amprenta asupra mea.3 comentarii:

  1. Buna! Filmele mele preferate sunt cam aceleasi cu ale tale, numai ca as mai adauga " Secretul lui Adaline" :).

    RăspundețiȘtergere
  2. Trebuie neapărat să mă reapuc de Once upon a time. :))

    RăspundețiȘtergere