TFU INSTAGRAM

Didi


Salutări, copilașiii mei.

Numele meu este Diana și pseudonimul pe care-l folosesc este #Didi
Sunt o persoană care se plictiseşte destul de repede de un lucru, așa că într-o oră fac câte cinci activități. Şi sunt olteancă așa că da, vorbesc extrem de mult. 
Îmi place sa citesc, să cânt, să desenez, uneori fac și obiecte handmade și-mi decorez camera, gătesc. Da, știu, sunt femeia perfectă.
Glumesc. Îmi place să fac haz de necaz de orice și de obicei spun ce gândesc. Sunt o persoană perfecționistă și vreau să fie totul ca la carte.
 • În materie de cărți, preferatele mele sunt : Harry Potter, Amurg, Vampirii sudului, Instrumente Mortale şi Căutând-o pe Alaska.
  În general sunt foarte atrasă de cărțile cu foarte multă ficțiune, vampiri *în special*, vârcolaci, vrăjitori, de cărți cu teme oculte *demoni, spiritism, îngeri, magie* sau cărți de la scriitori clasici precum Fedor Dostoievski, Wolfgang Von Goethe, Umberto Eco și preferatul meu, Dante Alighieri.
 • Urmăresc serialele: Supernatural *a devenit o obsesie*, Lucifer *iubirea mea*, Riverdale, Skam si urmăream la un moment dat și TVD și Criminal Minds, dar m-am lăsat.
 • Sunt o groază de filme care-mi plac, spre exemplu: The Mortal InstrumentsHarry Potter, If I stay, si multe filme horror.
 • Unul dintre citatele mele preferate este: „Mereu voi aprecia cărțile clasice, de hârtie” –J.K Rowling
 • Motto-ul pe care eu mă bazez în viață este : „Nu risti, nu câștigi
 • Sunt optimistă *uneori* și prefer să cred că mereu ies bine.
  Well, cam atât despre mine 😀
Sper să urmăriți blogul în continuare și ne citim la viitoarele articole.

3 comentarii:

 1. Hey, Didi! Tu eşti olteancă, aşa ca mine. :))

  RăspundețiȘtergere
 2. Uuu, avem aceleași gusturi la cărți, si eu ador spiritismul, demonii, runele si tot ce ține de supranatural, iar când aud de Dante Aligheri, pur si simplu radiez.Am noroc că stiu italiana, operele lui sunt mai,, misterioase"citite în această limbă.

  RăspundețiȘtergere